**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Παρουσία Α/ΓΕΣ και ΓΓ ΥΠΕΘΑ η Ορκωμοσία των Πρωτοετών Σπουδαστών 3ετούς Φοιτήσεως στη Σχολή Μονίμων Αξιωματικών !

Σήμερα βρέθηκα στα Τρίκαλα  και παρακολούθησα την  Ορκωμοσία των Πρωτοετών Σπουδαστών 3ετούς φοιτήσεως στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών μα ζί με τον Αντιπρόεδρο του Παραρτήματός μας για να παραβρεθούμε στην ορκωμοσία του γιού του Αντιπροέδρου Επιλάρχου ε.α. Λαγογιάννη Αντωνίου. Στιγμές μεγαλείου και σκίρτημα καρδιάς!  Η ορκωμοσία έγινε παρουσία του Α/ΓΕΣ Αντγου κου Τελλίδη Βασιλείου του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΘΑ κου Ιωάννη Ταφύλλη και του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντγου κου Ιωάννη Ηλιόπουλου.

174 σπουδαστές  ορκίστηκαν , όπως ανέφερε ο Διοικητής της Σχολής να υπηρετήσουν την Πατρίδα για τον υπόλοιπό τους βίο. Στην τελετή παραυρέθηκαν οι Στρατιωτικές Θρησκευτικές και πολιτικές αρχές της πόλεως των Τρικάλων καθώς επίσης και οι γονείς των σπουδαστών.

Μετά το πέαρας της τελετής οι ορκισθέντες σπουδαστές παρέλασαν υπό βροχή όπου τους χειροκρότησαν οι συγγενείς και οι φιλοι που είχαν κατακλύσει από νωρίς την Σχολή.

Παρόντες στην τελετή πρώην Διοικητές της Σχολής Πρόερδοι Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ Αξκοί των ΕΔ και των ΣΑ και πολλοί Απόστρατοι.

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ απο τον Πρόεδρο του ΤΣ/ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας !

  











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου