**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Οι ΄΄πενταροδεκάρες΄΄ για το 50% του ΣτΕ !

ΠΗΓΗ : kranos

Λιγότερο από "πενταροδεκάρες" είναι το ποσό που απαιτείται για να αποκατασταθούν οι αποδοχές των εν ενεργεία στρατιωτικών και των απόστρατων;
ΕΣΟΔΑ Π/Υ: 
Σολομώντεια» χαρακτήρισε την απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση για κλιμακωτό ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης. Η κυβέρνηση θα κριθεί από το έργο της στο δημόσιο σύστημα παιδείας και όχι «από τις πενταροδεκάρες του 6 ή του 13%».
 Όπως ανέφερε ανώτατος κυβερνητικός αξιωματούχος,τα χρήματα που θα εισπραχθούν από το μέτρο του ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία δεν πρόκειται να υπερβούν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.
  
 ΕΞΟΔΑ Π/Υ:
Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος υποστηρίζει ότι έχουν βρεθεί τα κονδύλια για να αποκατασταθούν οι αποδοχές των εν ενεργεία στρατιωτικών και των απόστρατων. Από το Υπουργείο Άμυνας αφαίρεσα από κωδικό των εξοπλισμών 55 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία είναι για τους εν ενεργεία και ένα άλλο κονδύλι για τους συνταξιούχους. 
πηγή: onalert.gr και newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου