**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Ποιο αίτημα στρατιωτικών γονέων ικανοποίησε ο Α/ΓΕΣ !

ΠΗΓΗ : onalert

“Ανάσταση” πολύ πριν το Πάσχα κάνουν πάρα πολλοί στρατιωτικοί γονείς. Μετά από προσπάθειες…χρόνων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωκών το ΓΕΣ προχώρησε μέσω του Αρχηγού του Βασίλη Τελλίδη στην απλούστατη διευκόλυνση που ζητούσαν ζευγάρια στρατιωτικών: να μπορούν να πηγαίνουν τα παιδιά τους το πρωί στο σχολείο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕΣ “άμεση ήταν η αντίδραση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστρατήγου Βασίλειου Τελλίδη, στο υπ΄ αριθμ. πρωτ. 230/2015 αίτημα της Ομοσπονδίας μας, για τη λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι γονείς στρατιωτικοί σχετικά με τη μεταφορά των τέκνων τους σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και δημοτικά σχολεία και με την ανωτέρω σχετική έγγραφη διαταγή του το ρυθμίζει”.

Τι ζητούσαν οι στρατιωτικοί γονείς; Να έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάζονται στις μονάδες τους λίγο αργότερα από το προβλεπόμενο ,ώστε να έχουν τη δυνατότητα να πηγαίνουν τα παιδιά τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και στα σχολεία.

Διαβάστε τι αποφάσισε o A/ ΓΕΣ:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου