**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Επικειται νέο ΄΄χέρι΄΄ στα ταμειακά διαθέσιμα της ΕΑΑΣ !




Αγαπητοί κ.κ. συνάδελφοι !

Αυτό που έφερε στη Βουλή για ψήφιση η κυβέρνηση δεν είναι απλά ένα πολυνομοσχέδιο, αλλά ένας οικονομικός Αρμαγεδώνας .....
Απ τα πολλά άρθρα - καταστροφή που περιέχει, την ΕΑΑΣ ενδιαφερει το άρθρο 10 με το οποίο "μεταφέρονται" τα χρήματα όλων των φορέων του Δημοσίου σε έναν κοινό λογαριασμό τον οποίο θα διαχειρίζεται το Υπουργείο Οικονομικών, δηλαδή η Τρόικα, δηλαδή ξεχάστε τα, κατά το ποσοστό που θα τα χρειαστεί η κυβέρνηση. 

Με το άρθρο 10 προβλέπεται πλέον  ένας λογαριασμός για όλα τα διαθέσιμα των δημοσίων φορέων. Το υπουργείο Οικονομικών ισχυρίζεται ότι «προωθείται το επόμενο βήμα στην κοινή διαχείριση των διαθεσίμων της Γενικής Κυβέρνησης με τη θεσμοθέτηση του Ενιαίου Λογαριασμού Θησαυροφυλακίου, στον οποίο θα μεταφέρουν τα διαθέσιμά τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, υπό διακριτούς υπολογαριασμούς».  Δηλαδή το δημόσιο θα κάνει "με ξένα κόλλυβα μνημόσυνο" και μάλιστα το δικό μας.
Επειδή η περιουσία της ΕΑΑΣ είναι περιουσία ΟΛΩΝ των ε.α. Αξκών, σας αποστέλλω το παρόν προς ενημέρωση και κατά την κρίση σας ενέργειες.

Την προηγούμενη φορά με το αλήστου μνήμης PSI του Βενιζέλου κάποιοι συνάδελφοι τα έλεγαν πριν γίνει και εισέπραξαν την απάντηση "έχουν γνώσιν οι φύλακες". Απεδείχθη οτι ούτε γνώση είχαν οι τότε φύλακες,  ούτε πρόλαβαν την υφαρπαγή της περιουσίας της ΕΑΑΣ. Και εάν τότε είχαν την δικαιολογία οτι δεν το περίμεναν, διότι ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά δεδομένα, σήμερα ως πιο υποψιασμένοι όλοι μας πρέπει να προστατεύσουμε οτι έχει απομείνει από την περιουσία μας. Πλέον κανείς δεν μπορεί να δικαιολογηθεί οτι δεν γνώριζε. Οι καμπάνες χτυπάνε και μάλιστα εκκωφαντικά.

Οι  δύσπιστοι μπορουν να δουν  την αιτολογική έκθεση του εν λόγω νομοσχεδίου για το δούν "ιδίοις όμμασι". Επίσης μπορείτε να την βρείτε στο ιντερνετ εδώ :

http://www.protothema.gr/files/1/2015/10/12/sxedio_nomou/aitiologiki.docx
η το νομοσχέδιο προς διαβούλευση εδω : http://www.protothema.gr/files/1/2015/10/12/sxedio_nomou/diabouleush%20.docx
Παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Με εκτίμηση προς όλους σας
Γιώργος Χατζημαλλής
Πρόεδρος ΤΣ/ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου