**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ένοπλες Δυνάμεις για άρμεγμα μέχρι τελικής πτώσεως ! Και τη σίτιση καθηγητών αναλαμβάνουν !

ΠΗΓΗ : onalert
ΣΧΟΛΙΟ ! Απ' όλα εχει αυτή η έρμη  ΄΄αγελάδα΄΄ Για όλους και για όλα !!! Για εμας όμως...ΚΑΝΕΙΣ !!!


07.10.2015 | 20:08
Image

Ένοπλες Δυνάμεις για όλους και για όλα . Γι΄ αυτές κανείς. Η διαπίστωση επανέρχεται από την είδηση που δημοσιεύθηκε στον Τύπο:

“Χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολεία μακριά από τον τόπο κατοικίας τους δίνει το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης...
μέσω του προγράμματος δωρεάν σίτισης στις Λέσχες Αξιωματικών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Οι αναπληρωτές θα μπορούν με μια αίτηση να έχουν δωρεάν σίτιση μεσημέρι και βράδυ για δέκα μήνες σε μία από τις Λέσχες Αξιωματικών που είναι ενταγμένες στο πρόγραμμα και εδρεύουν σε 56 πόλεις της χώρας.

Για να ενταχθεί στο πρόγραμμα ένας αναπληρωτής θα πρέπει να υπηρετεί σε σχολική μονάδα μακριά από τον τόπο κατοικίας του ή σε νησιωτική περιοχή εντός του νομού μόνιμης κατοικίας του με την προϋπόθεση το σπίτι του να βρίσκεται σε άλλο νησί”.

Χίλια μπράβο σ΄ όποιον σκέφθηκε να διευκολύνει τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι πράγματι περνάνε κι αυτοί πάρα πολύ δύσκολα. Αλλά το κόστος της σίτιισής τους ποιος θα το αναλάβει; Να υποθέσουμε οι ΕΔ και ειδικότερα ο Στρατός Ξηράς. Οι ΕΔ στις οποίες όλοι στρέφονται μόνο για να τις …αρμέξουν. Να περικόψουν δαπάνες για να δείξουν αποτελέσματα στους δανειστές και ταυτόχρονα να τις φορτώσουν με περισσότερα έξοδα αδιαφορώντας για το πως θα τα βγάλουν πέρα.

Υπενθυμίζουμε ότι στις ΕΔ έχει ανατεθεί σίτιση προσφύγων , ο Στόλος έχει ήδη “πέσει έξω” στον προϋπολογισμό των καυσίμων από τις περιπολίες για τους μετανάστες, στρατιωτικό προσωπικό θα κληθεί να καλύψει κενά ιατρών και δασκάλων σε ακριτικές περιοχές και άλλα πολλά και δαπανηρά.

Δεν πάει άλλο και άπαντες πρέπει να το καταλάβουν και να σταματήσουν …το άρμεγμα.

Βεβαίως και πρέπει να έχουν κοινωνική προσφορά οι ΕΔ. Αλλά θα πρέπει και το υπόλοιπο κράτος κάτι να κάνει κι όχι μόνο να ...κοιτάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου