**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Οδηγίες για την συγκέντρωση της 20ης Νοεμβρίου 2015 !

Κύριοι Πρόεδροι και Μέλη των Τ.Σ. Παραρτημάτων Ε.Α.Α.Σ.
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας, κάποιες συντονιστικές οδηγίες για τη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας.
Αρχικά σήμερα , έθεσα -μεταξύ άλλων- στο τελευταίο συντονιστικό για το εάν θα υπάρξουν κάποιες "ειδικές" οδηγίες όσον αφορά τα Λ/Φ, αλλά αποφασίστηκε να μην υπάρξει εμπλοκή καθώς το κάθε ταξιδιωτικό γραφείο γνωρίζει που να κινηθεί και σε συνεννόηση με εσάς να ρυθμίσει το θέμα αποβίβασης - επιβίβασης.  Ανεξάρτητα από αυτό, αύριο θα υπάρξει επαφή με τον επικεφαλής της αστυνομικής δυνάμεως που θα αναλάβει τη Συγκέντρωσή μας, οπότε θα δοθεί λύση σε περίπτωση που δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Επομένως η συνάντησή μας θα γίνει στην Πλατεία Κλαυθμώνος όπως έχουμε ρυθμίσει, προκειμένου να ενημερώσω για την παρουσία του κάθε Παραρτήματος.
Σε γενικές γραμμές, το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:  
Συγκέντρωση στις 15:00 στην Πλατεία Κλαυθμώνος, από τα ηχεία θα ακούγονται εκφωνήσεις με τα αιτήματα,  τραγούδια και ποιοι παρευρίσκονται.
Κάπου μεταξύ 03:30 μ.μ με 04:00 μ.μ. θα γίνει έναρξη ομιλιών όπου θα μιλήσουν από την εξέδρα όσοι έχουν οριστεί (συντομότατοι χαιρετισμοί) και θα αναγνωστεί το ΨΗΦΙΣΜΑ της διαμαρτυρίας προκειμένου να γίνει η "εκ βοής" αποδοχή του. 
Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η πορεία προς τη Πλατεία Συντάγματος, όπου θα δοθεί βάρος στο συντονισμό, την κίνηση και τον παλμό.  Δια τούτο, σας αποστέλλω συνημμένα αρχείο με τα κυρίως "ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ" που θα βροντοφωνάξουμε στη διαμαρτυρία, τα οποία θα διαβάζει εκφωνητής από κινούμενο όχημα και θα επαναλαμβάνονται από τους συμμετέχοντες στην πορεία.
Ο τερματισμός της πορείας θα γίνει στην Πλατεία Συντάγματος, όπου αφού φωνάξουμε ξανά συνθήματα και θα ανακοινώσει ο εκφωνητής πως θα μεταβούν οι ορισθέντες (2) επιτροπές στη Βουλή και το Υπουργείο των Οικονομικών για την επίδοση του ψηφίσματος.
Τέλος μετά την επίδοση, θα τηρηθεί ενός λεπτού και θα κλείσουμε ψάλλοντας όλοι μαζί  τον Εθνικό Ύμνο.

Παρακαλώ ενημερώστε σχετικά τους συμμετέχοντες των Παραρτημάτων σας. 

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! και καλό  ταξίδι κατά τις μετακινήσεις.

Παντελής Κράγκαρης
Μέλος Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.

Υ.Γ. Μέχρι στιγμής έχω ενημέρωση για προσέλευση 10-12 Παραρτημάτων, ΜΑΚΑΡΙ να είναι παραπάνω, έστω και με 1 αντιπρόσωπο!
 
                                           ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ
Λαός , Στρατός κι Αστυνομία, η δύναμη είναι μία
Φωτιά και λαύρα η ψήφος μας
Αδικα περικοπές ανάψανε φωτιές
ΟΧΙ πια στον εμπαιγμό στον ελληνικό λαό
Είμαστε ενωμένοι κι αποφασισμένοι
Το δίκαιο ζητάμε και δεν παρακαλάμε
Ενοπλες δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας δικαίωσε συμβούλιο της επικρατείας
Εφαρμογή απαιτούμε και δεν παρακαλούμε
Οι άδικες περικοπές θα ανάψουνε ξανά φωτιές
Δε απαιτούμε ελεημοσύνη
Στρατός σημαίνει ελευθερία, τέλος-τέλος στην αδικία
Απόστρατος σημαίνει εφεδρεία μάχιμος ξανά με την πρώτη ευκαιρία
Ως εδώ δεν παει άλλλο φτάνει πια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου