**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Μήνυμα Προέδρου ΤΣ/ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων ( 21 Νοε 2015 ) !





21 Νοεμβρίου κάθε χρόνου είναι μεγάλη θρησκευτική εορτή. Η Ορθοδοξία εορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου. Αυτήν την ημέρα λοιπόν επέλεξε η πολιτεία, σαν ημέρα των Ενόπλων της Δυνάμεων.


Ο ετήσιος πανελλήνιος εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων έχει σκοπό  να ενδυναμώσει το εθνικό συναίσθημα . Μόνο λαοί μειωμένης εθνικής συνειδήσεως δεν τελούν παρόμοιους εορτασμούς.

Όμως, δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι ζούμε σε μια εποχή αναξιοκρατίας, αδιαφάνειας, διαφθοράς, ανομίας, ανισοκατανομής των οικονομικών μεγεθών, ανεργίας κ.λ.π., όπου παραδοσιακές αρχές και αξίες αμφισβητούνται και σταθερά σημεία αναφοράς σιγά-σιγά εκλείπουν.

Μέσα λοιπόν σε αυτό το νοσηρό κλίμα, τα τελευταία χρόνια, τρώθηκε ανεπανόρθωτα το πνεύμα των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Οι Ε.Δ. απαξιώθηκαν, λοιδορήθηκαν, ταπεινώθηκαν, μειώθηκαν και  προσεβλήθηκαν από τους πάσης φύσεως σαλτιμπάγκους, προκειμένου να προσποριστούν πολιτικά οφέλη, από ανθρώπους που δεν «γνωρίζουν», και πιθανώς έχουν υπηρετήσει τη θητεία τους στην παραμεθόριο του Κολωνακίου. Έφθασαν μέχρι του σημείου να χαρακτηρίσουν τα στελέχη ως τεμπέληδες και αντιπαραγωγικούς . Αυτούς που σε ξηρά - αέρα και θάλασσα νυχθημερόν φυλούν «Θερμοπύλες» . Αυτούς που ορκίστηκαν να μην υποστείλουν ποτέ και για τίποτα από καμιά βραχονησίδα του Αιγαίου την γαλανόλευκη.

Αλλά τα στελέχη ξερουν να  υπερασπίζονται με την αυτοθυσία των την Πατρίδα . Ο όρκος τους ειναι όρκος για πάντα και αυτός δεν διαγράφετε αλλά ούτε και παραγράφετε.

                            ΄΄ Ορκίζομαι να φυλλάτω Πίστην εις την Πατρίδα ΄΄

Χρόνια πολλά σε όλα τα ε.ε. και ε.α. Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος μας .
Η Παναγιά να είναι πάντα μαζί σας και κοντά σας.

Με εκτίμηση προς όλους σας
Ταγματάρχης ε.α. Γεώργιος Χατζημαλλής
Πρόεδρος ΤΣ/ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου