**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Κάλαντα από τους σπουδαστές της ΣΜΥ στο ΠαράρτημαΤρικάλων !

ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΜΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΑΣ



Χθες την 21 Δεκ 2015,  μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε στα γραφεία μας, τα οποία κατακλύστηκαν από σπουδαστές της ΣΜΥ, οι οποίο μας ψάλανε για τα καλά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα..........................

Μέσα σε ένα κλήμα εορταστική ατμόσφαιρας, όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχαριστήθηκαν και  συγκινήθηκαν  καθώς θυμηθήκαμε όλοι τα δικά μας χρόνια στην υπηρεσία.

Στους Σπουδαστές καθώς και στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν διάφορα εδέσματα, όπως πίτες και γλυκά νηστίσιμα και μπόλικο κρασί.
Με το πέρας, ο Πρόεδρος μας Στέφος Ευάγγελος ευχαρίστησε τους σπουδαστές & τις σπουδάστριες και πρόσφερε στην υπεύθηνη της ΣΜΥ μια εικόνα της Παναγίας μας την Φοβερά Προστασία.

Eυχαριστούμε την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών & τον Δκτη της Τξχο Κο Γεώργιο Λιάκο, που κάθε χρόνο μας συμπεριλαμβάνει, στο πρόγραμμα της για να μας ψάλουν τα κάλαντα.

Ευχαριστούμε τον veterano (Χρήστο Μακρυγιάννη, μέλος της Ενώσεως), για το πλούσιο φωτορεπορτάζ που μας αφιέρωσε στην ιστοσελίδα του http://veteranos.gr, καθώς & το TV-10.


FOTO

DSC00343
DSC00324
DSC00332
DSC00338
DSC00326

DSC00323














ΒΙΝΤΕΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου