**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές Παραρτήματος Νομού Πιερίας !

Σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015,  παραμονή Πρωτοχρονιάς , μαζευτήκαμε στην έδρα του Παραρτήματός μας  για να πούμε τα κάλαντα και να ευχηθούμε όπως ο νέος χρόνος ίσως να μας φέρει πίσω το χαμόγελο που έχουμε χάσει εδώ και αρκετό καιρό.

Προσφέρθηκαν τα πατροπαραδοτα μελομακάρονα, κουραμπιέδες, κονιάκ και οι ευχές ετρεχαν από στόμα σε στόμα.

Και η μεγάλη μας έκπληξη ήταν όταν εμφαν'ιστηκαν 10 λεβεντόπαιδα , στρατιώτες της XXIV Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου, οι οποίοι ήρθαν να μας τα ΄΄πούνε΄΄ και αυτοι.!

Καταλαβαίνετε το τι επικράτησε μέσα στην αίθουσα του Παραρτήματός μας. Όλοι γίναμε παιδιά τραγουδώντας μαζί με τα στρατευμένα νιάτα της Πατρίδος μας.

Από καρδιας λοιπόν ευχηθηκαμε και εμείς με την σειρά μας να είναι γεροι και δυνατοί και του χρόνου να είναι στα σπίτια τους.

Χρόνια πολλά σε όλους τους συναδέλφουςνα είμαστε γεροι και δυνατοι και ο νέος χρόνος να φέρει ΥΓΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ στον συνάνθρωπό μας.

Με εκτίμηση σε όλους












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου