**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Συνάντηση ΑΝΥΕΘΑ με τους Προέδρους ΕΑΑΑ και ΕΑΑΣ Λάρισας !

ΠΗΓΗ : kranos

Στις 01-12-2015 οι πρόεδροι της ΕΑΑΣ και ΕΑΑΑ/Παραρτημάτων Λάρισας, Ατγος ε.α. Σπυρίδων Τσιρώνης και Σγος ε.α. Κων/νος Λιούτας, συναντήθηκαν με τον ΑΝΥΕΘΑ κ. Δημήτριο Βίτσα και συζήτησαν θέματα ενδιαφέροντος των αποστράτων.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στις συντάξεις και τα Μετοχικά Ταμεία. Επισημάνθηκε ότι οι οικονομικές αντοχές των αποστράτων έχουν εξαντληθεί εδώ και πολύ καιρό, με την αδυναμία εκπλήρωσης βασικών υποχρεώσεων να παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Ο κ. Βίτσας είπε ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να παραμείνουν οι συντάξεις στα ίδια σημερινά επίπεδα λαμβάνοντας υπόψη το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Για τα μετοχικά ταμεία ανέφερε ότι θα πρέπει το νομικό καθεστώς να παραμείνει ως έχει καθώς, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, είναι αυτοχρηματοδοτούμενα και δεν επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Ο ΑΝΥΕΘΑ δεσμεύτηκε επίσης ότι η πολιτική ηγεσία του ΥΕΘΑ θα βρίσκεται σε συνεχή διάλογο με τους φορείς των αποστράτων για όλα τα θέματα που τους απασχολούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου