**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Παιδικός Αποκριάτικος Χορός ( Μασκέ πάρτυ ) !








 
        Η Ε.Α.Α.Σ. προτίθεται να διοργανώσει στη ΛΑΕΔ την Πέμπτη 10 Μαρ 2016 και από ώρα 18:00 έως 21:00 Παιδικό Αποκρεάτικο Χορό (Μασκέ πάρτυ), για εγγόνια και παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, των μελών της.
 
         Τα παιδιά θα συνοδεύονται υποχρεωτικά από έναν συνοδό μέλος Ε.Α.Α.Σ. με ταυτότητα (της ΕΑΑΣ) για την είσοδο ή μέλος μέλους της Ε.Α.Α.Σ. με κάρτα μέλους της ΕΑΑΣ για την είσοδο.
 
      Το ξεχωριστό πάρτυ με ξέφρενη μουσική, θα αναλάβει ειδική εταιρεία διοργάνωσης. Θα προσφερθεί παιδικό γεύμα και αποκρεάτικα δωράκια καθώς επίσης καφέ-βουτήματα για τους συνοδούς.
 
      Δηλώσεις συμμετοχής (με τήρηση της αίτησης κατ' απόλυτη προτεραιότητα λόγω του περιορισμένου αριθμού) παιδιών και συνοδών έως και την 04 Μαρ 2016 στην Ε.Α.Α.Σ. με καταβολή αντιτίμου παιδικής πρόσκλησης τιμής οκτώ (8) ευρώ και πρόσκλησης συνοδού τιμής επτά (7) ευρώ.
 
         Η παραλαβή των προσκλήσεων θα γίνει από την ΛΑΕΔ (Ρηγίλης 1) και τα γραφεία της  Ε.Α.Α.Σ. (Χαρ. Τρικούπη 18)  στις  8 και 9 Μαρ. από ώρα 11:00 έως 13:00. 
 
ΕΚ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Σ.
PDF Εκτύπωση E-mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου