VY0Y0980Κατά την διάρκεια της πρώτης εβδομάδος από 1 έως 9 Φεβ 2016, το πρόγραμμα εκπαίδευσης των Σπουδαστών στον καταυλισμό του Περτουλίου περιελάμβανε και  τέλεση αγιασμού του μήνα από τον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών!
Χειμερινή Εκπαίδευση των Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών
IMG_0783Από την 1 έως 12 Φεβρουαρίου 2016 πραγματοποιείται η χειμερινή Εκπαίδευση – Διαβίωση των Σπουδαστών της Σχολής, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων (ΚΕΟΑΧ) στον Όλυμπο και στην περιοχή «Χαμηλά Λιβάδια Κόζιακα » στο Περτούλι (εγγύς του χιονοδρομικού κέντρου)…
Αν και το χιόνι δεν έκανε την εμφάνιση του όπως περίμεναν οι Σπουδαστές της ΣΜΥ, εκτέλεσαν την Αποστολή τους σύμφωνα με τις οδηγίες που είχαν από τους εκπαιδευτές τους …IMG_0788
Ας ελπίσουμε μόνο  ότι την εβδομάδα που διανύουμε το χιόνι θα πέσει στα Ορεινά των Τρικάλων και θα δούμε τα αντικείμενα εκείνα που μπορούν να εκτελέσουν οι Σπουδαστές της Σχολής!
Φώτο από την εκπαίδευση των Σπουδαστών της Σχολής σε διάφορα αντικείμενα απο την Χειμερινή διαβίωση στα λιβάδια του Περτουλίου ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????