**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Επίσημος εορτασμός Αγίου Γεωργίου, πολιούχου του Στρατού Ξηράς στην XXIV ΤΘ Ταξιαρχία !






Την Παρασκευή 6 Μαϊου 2016 και ώρα 12:00, πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου, προστάτη του Στρατού Ξηράς , στην έδρα της XXIV ΤΘ Ταξιαρχίας στο Λιτόχωρο Πιερίας ( Στρατόπεδο  ΄΄ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑ΄΄ )

Το πρόγραμμα του εορτασμού περιελάμβανε Δοξολογία στο χώρο προ του ηρώου της Ταξιαρχίας , ανάγνωση της  Ημερησίας Διαταγής του κυρίου Αρχηγού ΓΕΣ, κατάθεση στεφάνου από τον Διοικητής της XXIV ΤΘΤ Ταξίαρχο κύριο Ιωάννη Πατσιά και επίδειξη νέων οπλικών συστημάτων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους  οι Θρησκευτικές - Στρατιωτικές - Πολιτικές αρχές του Νομού Πιερίας , Απόστρατοι συνάδελφοι και οικογένειες των εν ενεργεία και εν αποστρατεία  μελών .

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το μέλος του Παραρτήματός μας Ίλαρχο ε.α. Μαριόγλου Απόστολο τον οποίο και ευχαριστούμε για την άοκνή του συμμετοχή στα δρώμενα του Παραρτήματος.















Η καμπάνα που χρηματοδοτήθηκε και προσφέρθηκε στην XXIVΤΘΤ από τα μέλη 
του Παραρτήματός μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου