**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ : Αναρτήθηκε το ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 στην ιστοσελίδα του ΓΛΚ !

ΠΗΓΗ : staratalogia
ΣΧΟΛΙΟ : Αντε βρε , καλή αρχή !!! Για κάποιους που έλεγαν και συνεχίζουν να λένε ΄΄ Μην τους ακούς..όλα καλά καμία ΜΕΙΩΣΗ δεν θα υπάρξει ΄΄ 


Δείτε ΕΔΩ και τυπώστε το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ του έτους 2016 που θα καταβληθεί στις 29/06/2016 (Τετάρτη).

Υπενθυμίζουμε ότι για να εισέλθετε στην εφαρμογή πρέπει να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασης μοναδικής σύνδεσης (κωδικός πρόσβασης στο TAXISNET: Όνομα χρήστη/username - Κωδικός πρόσβασης/password).

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγένθυση:


ΣΧΟΛΙΑ από το διαδίκτυο !!!

3 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ Γ@@@@@Ω ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ@@@@!!!!!!!!!!!!!!!
    Απάντηση
  2. ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΙΟΝ(-).............ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ.......
    Απάντηση
  3. Ολοι οι συνταξιουχοι του δημοσιου 9.7 ευρο λιγότερα το μήνα.Μήπως ο οικονομικος συμβουλος ε.α του κ.Δαβάκη ξέρει κάτι να μας πει;Αστειεύσθε μ'αυτά θα ασχολουμαστε τώρα;Προέχει το καφεδάκι-παραμύθιασμα του δ.σ της ΕΑΑΣ.Καλό το καφεδακι μπαρμπαβαγγέλη;Είχε κλιματισμό ή τους έκοψε το ρεύμα η δ.ε.η;ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΑΡΜΠΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ.
    Απάντηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου