**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΝ στη Βουλή ( 12 Ιουλ 2016 ) !

Ερώτηση ενός αφελούς !!! Κε Περβαινά από πότε μιλάτε εκ μέρους του ΔΣ της ΕΑΑΣ ???
Αν ναι , πότε πήρατε αυτην την εξουσιοδότηση??? Σας την εδωσαν εν λευκώ οι άλλες δύο ενώσεις ( ΕΑΑΣ - ΕΑΑΑ) ??? Τελικά αυτό πως λέγεται αν όχι ΄΄καπέλωμα΄΄ των ενώσεων από τον πρόεδρο του συντονιστικού!!!  Οι πρόεδροι (ΕΑΑΣ - ΕΑΑΑ) συμφωνούν στα λεγόμενα του κ. Περβαινά ??? Πότε επιτέλους θα μάθουμε την αλήθεια ??? Η ΕΑΑΣ πρόκειται να αναρτήσει στην επίσημη σελίδα της την εξουσιοδότηση προς τον πρόεδρο της ΕΑΑΝ να μιλήσει εκ μέρους της ???

Τι είπε ο κ. Περβαινάς στην ολογόλεπτη ομιλία του???

Συμφωνούμε σχεδόν σε ΟΛΑ !!!  Για το  άρθρο 11 είπε ΄΄ ......θα θέλαμε η ΄΄απλή γνώμη΄΄ να είναι  ΄΄βαρύνουσα γνώμη΄΄ !!!!!Για να εισπράξει αμέσως την ερώτηση του κ. Δαβάκη ΄΄ Τι εννοείτε με τον όρο ΄΄βαρύνουσα γνώμη΄΄!! Βέβαια δεν απάντησε γιατι έπρεπε να φύγει λόγω εινιλλειμένων υποχρεώσεών του ο κ. Περβαινάς. Στη συνέχεια είπε ΄΄... θέσπιση λαχειοφόρου αγοράς επ' ωφελείας των ΕΔ για τους ιδίους ως ανωτέρω λόγους ΄΄ Ακούστε την ομιλία του κ. Περβαινά και βγαλτε τα συμεράσματά σας !!   


Διαβάστε τι έγραψε ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ κ. Ροζής Βασίλειος επί του θέματος !!!

Αντγος ε.α. Βασίλειος Ροζής
Αντιπρόεδρος Ε.Α.Α.Σ.
Δυστυχώς όσο περνάει ο χρόνος τα πράγματα γίνονται χειρότερα επί του συγκεκριμένου θέματος και τις πληροφορίες που φθάνουν.
Ερωτήματα προς το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ.
1. Είναι η ΕΑΑΣ ανεξάρτητη, αδέσμευτη και αυτόνομη?
2. Έχουμε εξουσιοδοτήσει άλλον πλην των οργάνων μας να μας εκπροσωπεί και μάλιστα μεταφέροντας αποφάσεις και ΜΟΝΟ του Δ.Σ., όταν αυτές υπάρχουν?
3. Υπάρχει προς τούτο απόφαση του Δ.Σ. και αν ΝΑΙ, πότε πάρθηκε?
4. Οι θέσεις που εκφράσθηκαν από άλλους και για εμάς , με άκρως υποτιμητικό τρόπο, ήταν θέσεις και της ΕΑΑΣ ?
5. Αντέδρασε ο πρόεδρος μας όταν διαπίστωσε ¨καπέλωμα¨ και εκπροσώπηση της ΕΑΑΣ από άλλο φορέα με απόψεις πολύ μακράν των θέσεων μας..ΝΑΙ ή ΟΧΙ.?
6. Αν αντέδρασε, που δεν αντέδρασε με ποιο τρόπο άραγε?.(Εάν φυσικά το αντιλήφθη ή το άκουσε). Αν ΟΧΙ , συμφώνησε επομένως?
7. Εφόσον θεωρήσαμε πως ο πρόεδρός μας υπήρξε ¨ ευμέθοδα υποτονικός¨κατά τη παρουσία του στη διαρκή επιτροπή της Βουλής ποια θα είναι η αντίδραση μας στην παραπάνω ¨πραξικοπηματική ¨εκπροσώπηση μας ή το αποδεχόμαστε ?
Λυπάμαι για το κατάντημα …Λεπτομέρειες στο Δ.Σ. και ελπίζοντας κάποιοι να αναλογιστούν τις ιστορικές ευθύνες τους. Δυστυχώς μοιραίοι άνθρωποι επαναλαμβάνουν λάθη του παρελθόντος που μας πλήγωσαν και πληρώνουμε τις συνέπειες αυτών ακόμη και σήμερα, επιμένοντας δε …πως υπερασπίζονται το κοινό καλό. Κάποτε χάσαμε τη Γενική Τράπεζα, τώρα χάνουμε όλη τη περιουσία των ταμείων μας. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Τυχαίο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου