**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Σχης ε.α. Ζέβλας Νικόλαος - Υποψήφιος για μέλος για ΔΣ/ΕΑΑΣ ! ( Εκλογές 19 Φεβ 2017 ) !

Ζέβλας Νικόλαος
Συνταγματάρχης ΦΜΧ ε.α.
Υποψήφιος για μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΑΣ
Τηλ:  2107777146
Κιν:   6974476214



Προς: Μέλη ΕΑΑΣ

Αγαπητέ Συνάδελφε, ψηφοφόρε της ΕΑΑΣ

Στις 19 Φεβρουαρίου 2017, καλείσαι να αποφασίσεις με την ψήφο σου για το μέλλον της ΕΑΑΣ.
Για να αποφασίσεις όμως χωρίς προσωπικές συμπάθειες και συναισθηματισμό, πρέπει να περάσεις από τα γραφεία της ΕΑΑΣ (Χαριλάου Τρικούπη 18 Α) να δεις με τα δικά σου μάτια σε ποιο στάδιο έχει φτάσει η ΕΑΑΣ σήμερα και τότε θα αποφασίσεις αν θα διατηρήσεις το παρελθόν ή θα ψηφίσεις το μέλλον.
Εκτιμώ και σέβομαι όλους όσους διοίκησαν την ΕΑΑΣ. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι αποτελούμε κομμάτι του ελληνικού λαού, που με τους φόρους του θέλει να διατηρεί την ένωσή μας και να την καμαρώνει με υψηλό φρόνιμα.
Σήμερα έχουν φθάσει την ΕΑΑΣ να δείχνει σαν βομβαρδισμένο τοπίο και έτσι να χάνονται τα δικαιώματά μας, το κύρος μας, η ενότητά μας καθώς επίσης να μην επιλύετε κάποιο θέμα είτε μικρό είτε μεγάλο.
Αυτοί που υπηρέτησαν μέχρι σήμερα στην ΕΑΑΣ έδωσαν ότι δυνάμεις διέθεταν, χωρίς όμως να γνωρίζουν ότι είχαν μεγαλύτερες δυνατότητες και τις περιόριζαν κάτω από τις πιέσεις των εκάστοτε κυβερνήσεων και ΥΠΕΘΑ.
Στις εκλογές αυτές πρέπει να απορρίψουμε το κατεστημένο και να ακολουθήσουμε το δρόμο της αναβάθμισης, αξιοποίησης και ανασυγκρότησης της ΕΑΑΣ με θάρρος και αγωνιστικότητα ενάντια στις ορέξεις της εκάστοτε  κυβέρνησης.
Είμαστε μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού και η δύναμή μας, εάν την αξιοποιήσουμε με δημοκρατικούς τρόπους σωστά θα κερδίσουμε αυτό που μας χρωστάει η ελληνική κοινωνία.
Μελετώντας το πρόγραμμα του Υποψήφιου για την Προεδρία του Δ.Σ. της ΕΑΑΣ Υποστρατήγου ε.α. Χούσου Κωνσταντίνου αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για μέλος στο Δ.Σ. της ΕΑΑΣ, για να βοηθήσω την υλοποίηση του προγράμματός του με τους παρακάτω κύριους στόχους:

α.   Αντιμετώπιση από διαφορετική βάση των περικοπών των συντάξεων, ώστε να προλάβουμε τυχόν καινούργιες που θα δρομολογηθούν.

β. Αναδρομική επιστροφή του υπολοίπου 50 % των χρημάτων που ήδη ενέκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας από το 2013.

       γ.    Άμεση αξιοποίηση των πτερύγων Ν.Ι.Μ.Τ.Σ., στις εγκαταστάσεις παλαιών στρατιωτικών νοσοκομείων ( π.χ. Θεσσαλονίκης, Πατρών κτλ.).

           δ.     Δημιουργία τράπεζας ΑΙΜΑΤΟΣ και βοήθεια με κάθε τρόπο των αναξιοπαθούντων στελεχών και των ορφανικών οικογενειών.

            ε.    Διεκδίκηση βασικών δικαιωμάτων όπως δρομολόγηση δικαίων λύσεων για άμεση διανομή των οικοπέδων ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - Στήριξη Συλλόγου Οικοπεδούχων Ο.Σ.Μ.Α.Ε.Σ.  Καρύστου κτλ.

        στ.    Αναβάθμιση της επικοινωνίας με τα Θεσμικά Όργανα  στη βάση που απαιτείται.

       ζ.    Συνεδριάσεις ανά περιφέρεια ώστε να υπάρχει συντονισμός της Ε.Α.Α.Σ. με τα Παραρτήματα και να επιλύονται δυναμικά όλα τα προβλήματα σε ενιαία κατά το δυνατόν βάση.

          η.     Η μεγιστοποίηση του ΚΥΡΟΥΣ της ΕΝΩΣΕΩΣ.

           θ.  Η ενημέρωση των Πολιτικών Φορέων και η επικοινωνία με τα Μ.Μ.Ε..


   Ζητώ την ψήφο σας για την οποία δεν θα μετανιώσετε στο μελλον.



                             Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου