**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Εκλογές ΕΑΑΣ στις 19 Φεβρουαρίου 2017 - Γιατί πρέπει να Ψηφίσω !

ΣΧΟΛΙΟ : Το Παράρτημα και ο Πρόεδρος του παρόντος blog, προσυπογράφει ΄΄δαγκωτό ΄΄ το παρακάτω άρθρο του συναδέλφου και μέλους της ΕΑΑΣ Ξάνθης Ταξχου κ. Ακριώτη Αργυρίου. 
Πριν από μία ώρα περίπου,  45 Παραρτήματα  λάβαμε  αυτό το e-mail  από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης Υπτγο ε.α. κ. Γεώργιο Γεωργιάδη με την παράκληση να το αναρτήσουμε στα blog που διαθέτουμε . Από την πλευρά μας το κοινοποιούμε και ελπίζουμε να το διαβάσουν πολλοί !

 Αγαπητοί Συνάδελφοι , Μέλη και  Φίλοι του Παραρτήματος 

 1. Σας αποστέλλουμε το συνημμένο και επίκαιρο άρθρο του Θέματος που μας αφορά όλους.
 2. Το Παράρτημα :

         α.Προσυπογράφει το περιεχόμενο της επιστολής και ευχαριστεί τον συντάκτη της.
        β. Την Κοινοποιεί στην ΕΑΑΣ και τα Παραρτήματά της, με την παράκληση να την προωθήσουν στα μέλη τους και να την αναρτήσουν , κατα  κρίση , στις ιστοσελίδες τους.
        γ. Θα την αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ( www.eaasxanthis.gr).
        δ. Θεωρεί και προσδοκά ότι εφόσον δραστηριοποιηθούμε όλοι και ενημερώσουμε - συνεγείρουμε τα μέλη μας, τότε  η προσέλευση των Συναδέλφων  στις Εκλογές της 19 ΦΕΒ.2017, θα είναι  ΥΨΗΛΗ 
      
    3.  
«ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ στις Κάλπες της ΕΑΑΣ, στις 19 Φεβ.2017»  - «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».
 
 
Για το ΤΣ Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. ΞΑΝΘΗΣ
Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης
  Πρόεδρος ΤΣ
(κιν: 6937100910)
     

Εκλογές ΕΑΑΣ στις 19 Φεβ 2017
Γιατί πρέπει να Ψηφίσω
Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας κοινοποιώ μερικές σκέψεις μου σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές στην Ένωσή μας (ΕΑΑΣ), που θα πραγματοποιηθούν στις 19 Φεβρουαρίου 2017, στην Αθήνα και στα 45 Παραρτήματα της σε όλη την Ελλάδα. Αφορμή ήταν τα στοιχεία που άκουσα σε τηλεοπτική εκπομπή, τα οποία είναι αποκαρδιωτικά. Από τους 70.000 περίπου αποστράτους που λαμβάνουν μέρισμα από το ΜΤΣ, που είναι «εν δυνάμει» μέλη, δυστυχώς είναι εγγεγραμμένοι και έχουν ταυτότητα ΕΑΑΣ λιγότεροι από 25.000 και από αυτούς, ακόμη χειρότερα για την Κοινωνική μας Ομάδα, στις τελευταίες εκλογές (23 Φεβ 2014) ψήφισαν μόνο 7.662!!!!.

Γιατί πρέπει να πάω να ψηφίσω;

Αυτή τη φορά καθίσταται περισσότερο επιτακτικό από κάθε άλλη φορά. Πρέπει ψηφίζοντας μαζικά στις εκλογές μας, να δείξουμε τη δύναμη μας στους κυβερνώντες και να βροντοφωνάξουμε « Είμαστε εδώ, ενωμένοι, δυνατοί και όχι δεδομένοι».

Όλοι μας βιώνουμε, μαζί με εμάς και οι οικογένειες μας, τα αποτελέσματα των πολιτικών που εφαρμόζουν οι κυβερνώντες, τωρινοί και προηγούμενοι, εις βάρος μας. Όλοι μας βιώνουμε τις επιπτώσεις που έχουν στις ζωές μας οι απαξιωτικές τους αποφάσεις που λαμβάνουν εις βάρος μας. Μας θεωρούν «δεδομένους». «Έλα μωρέ δικοί μας είναι αυτοί». Έλεγαν οι προηγούμενοι. Το ίδιο λένε και οι σημερινοί.

Ακόμα περιμένουμε να εφαρμοσθεί η απόφαση του Ανωτάτου δικαστηρίου της Χώρας μας, του Συμβουλίου της Επικρατείας, που μας δικαιώνει σχετικά με τις παράνομες και άδικες έναντι των υπολοίπων πολιτών, περικοπές των συντάξεων μας. Μας κορόιδευαν οι προηγούμενοι και αντί να εφαρμόσουν την απόφαση μάς έδωσαν έναντι ψίχουλα. Μας κοροϊδεύουν και οι σημερινοί, που δεν μας έδωσαν ούτε ψίχουλα. 63% μειώθηκαν οι απολαβές μας !!!!!.

Να είστε σίγουροι ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα «ψηφαλάκια». Απόδειξη το πώς μαλώνουν στα κανάλια. Το μόνο που τους απασχολεί είναι ποιος θα βρίσει περισσότερο τον άλλον. Για τα προβλήματα του κόσμου…… Δεν βαριέσαι…… Να τους δείξουμε λοιπόν με την μαζική μας προσέλευση στην ψηφοφορία, ότι είμαστε πολλοί. Διαφορετικά θα μας υπολογίσουν όταν διαπιστώσουν ότι είμαστε δύναμη 70.000 ψήφων και εντελώς διαφορετικά όταν νοιώσουν ότι είμαστε μόνο 7.662.

Επίσης πρέπει να ψηφίσουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι, γιατί έτσι διασφαλίζεται περισσότερο ότι οι εκλεγέντες θα είναι οι πλέον ικανοί να αγωνιστούν για τα συμφέροντά μας. Και να ψηφίσουμε, μακριά και πάνω από Πολιτικά Κόμματα και τις Πολιτικές μας πεποιθήσεις. Μοναδικό μας κριτήριο για αυτούς που θα ψηφίσουμε να είναι οι καλύτεροι και οι ικανότεροι που ταυτόχρονα διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα. Όλοι μας λίγο πολύ γνωρίζουμε τους υποψηφίους συναδέλφους μας. Και αν όχι μπορούμε εύκολα να τους μάθουμε.

Οι υποψήφιοι, που θα ανακοινωθούν σε λίγες μέρες, αφού έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων (10 Ιαν.2017), σίγουρα θα είναι συνάδελφοι με αποφασιστικότητα και μοντέρνες ιδέες, γνώστες των νέων τεχνολογιών και άριστοι χειριστές των κοινωνικών δικτύων. Από αυτούς τους υποψήφιους που εθελοντικά προσφέρθηκαν να διεκδικήσουν την ψήφο μας για το νέο ΔΣ/ΕΑΑΣ, ας ψηφίσουμε τους καλύτερους. ανεξαρτήτως ηλικίας και βαθμού.

Στις περασμένες εκλογές (23 Φεβ.2014), εμείς τα μέλη των επαρχιακών Παραρτημάτων της ΕΑΑΣ, είχαμε υψηλά ποσοστά συμμετοχής στην ψηφοφορία, που κυμάνθηκαν από 40% έως και 88 %, τη ίδια στιγμή που οι συνάδελφοί μας στην Αθήνα, όπου διαβιούν πάνω από 11.000 μέλη (δηλαδή περίπου το 50% των εγγεγραμμένων της ΕΑΑΣ), για ανεξήγητους λόγους ψήφισαν μόνο 2.450 (ποσοστό 22,27%) αλλά και στη Θεσσαλονίκη, όπου διαβιούν 3.500 μέλη, ψήφισαν μόνο 783 (ποσοστό 22,37%)!!!!

Στις Εκλογές της ΕΑΑΣ στις 19 Φεβ 2017, εμείς της επαρχίας ευελπιστούμε ότι θα ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο τη συμμετοχή μας και ταυτόχρονα καλούμε τους Συναδέλφους των Αθηνών και Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά να είναι οι «μπροστάρηδες», να είναι παρόντες. Η κριτική που γίνεται, από μερίδα συναδέλφων μας, εκ των υστέρων σε βάρος του εκάστοτε ΔΣ/ ΕΑΑΣ και μάλιστα εκ του ασφαλούς, από τον καναπέ ή τον Η/Υ, με διάφορες δήθεν ‘’καινοφανείς’’ ιδέες είναι άδικη, ανέξοδη και εύκολη. Τα έργα είναι δύσκολα. Και τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Και δυνατούς και ικανούς χρειαζόμαστε στην ΕΑΑΣ.

   Αγαπητοί Συνάδελφοι στις 19 Φεβ 2017, το σύνθημα μας ας είναι : «ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ στις Κάλπες της ΕΑΑΣ», για να ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ μαζικά και έτσι :
·        Να δώσουμε μεγάλη ΔΥΝΑΜΗ στο νέο ΔΣ/ΕΑΑΣ για να υποστηρίξει τα συμφέροντα μας, να διεκδικήσει την αποκατάσταση των κατάφορων και μονομερών αδικιών που έγιναν σε βάρος μας και ταυτόχρονα να δείξουμε σε κάποιους που μας περιφρονούν, ότι είμαστε πάρα πολλοί για να μας αγνοούν.
·        Να στείλουμε σε όλους που μας αδίκησαν, το ηχηρό μήνυμα «ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ».
Καλή ψήφο Συνάδελφοι !!! «Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» 
Αργύριος Ανδριώτης
Ταξίαρχος ε.α.

Μέλος Παραρτήματος Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου