**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Βιογραφικό σημείωμα Υπτγου ε.α. Αριστομένη ( Μένιου ) Κράγκαρη υποψηφίου αντιπροέδρου για ΔΣ/ΕΑΑΣ ( Εκλογές 19 Φεβρουαρίου 2017 ) !





ΥΠΤΓΟΣε.α. ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΑΘ. ΚΡΑΓΚΑΡΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
           Κατάγομαι από την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου και γεννήθηκα το 1961 στην Αθήνα.
Αποφοίτησα το 1983 από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και ορκίστηκα Ανθυπολοχαγός Πεζικού.
Ως κατώτερος Αξιωματικός υπηρέτησα στις Δυνάμεις Καταδρομών και ολοκλήρωσα την εκπαίδευση μου σε Σχολές του Εσωτερικού και του Εξωτερικού.
Ως Λοχαγός φοίτησα στην Α.Σ.Π. και ως ανώτερος Αξιωματικός υπηρέτησα σε αντίστοιχες Επιτελικές και Διοικητικές Θέσεις του εκάστοτε βαθμού του.
Υπηρέτησα στο Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στην Ιταλία, Διοικητής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ και Ακόλουθος Άμυνας στα 7 κράτη του Αραβικού Κόλπου.
Είμαι απόφοιτος του Διακλαδικού Κολεγίου Πολέμου της  Βασιλικής Ακαδημίας Άμυνας του Ηνωμένου Βασίλειου.
Είμαι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Τεχνών του Τμήματος Πολεμικών - Αμυντικών Σπουδών, της Σχολής του Βασιλικού Κολλεγίου του Πανεπιστημίου του Λονδίνου και  Διπλώματος Στρατηγικής Διοίκησης και Ηγεσίας του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Διοίκησης και Ηγεσίας του Λονδίνου.
Ομιλώ άπταιστα την Αγγλική γλώσσα και σε πολύ καλό επίπεδο εργασίας την Ιταλική και την Σερβοκροατική γλώσσα.
Κατά τη διάρκεια των 35 χρόνων της σταδιοδρομίας μου, έχω τιμηθεί με τα προβλεπόμενα Παράσημα, Μετάλλια και Διαμνημονεύσεις.
Στις 21 Ιουλίου 2014 ετέθη σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία με τον βαθμό του Υποστρατήγου ως “ευδοκίμωςτερματίσας την σταδιοδρομία μου”.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 6945861861

ΜΗΝΥΜΑ - ΘΕΣΕΙΣ
Αγαπητές Οικογένειες των εκλιπόντων συναδέλφων & Αγαπητοί συνάδελφοι του Σ.Ξ. – ΕΛ.ΑΣ (τ. Χωροφυλακής), μέλη της Ε.Α.Α.Σ.
Οι απρόβλεπτες και ταχέως εναλλασσόμενες εξελίξεις στα πολιτικοοικονομικά  δρώμενα της Πατρίδας μας, η ανεπάρκεια, οι φρούδες δεσμεύσεις και οι αθετημένες υποσχέσεις των πολιτικών ηγεσιών εις βάρος όλων εμάς (ε.ε. και ε.α Στρατιωτικούς), μας καλούν να δημιουργήσουμε μια Ε.Α.Α.Σ. αγωνιστική με αξιοπρέπεια  και όχι ένα απλό παρατηρητή των εις βάρος μας εξελίξεων
Ήρθε λοιπόν η ώρα, στις επερχόμενες αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. της 19ης Φεβ 2017, να ξεφύγουμε από τον κατεστημένο τρόπο διεκδίκησης των δικαίων αιτημάτων μας, να ορθώσουμε όλοι μαζί το ανάστημά μας για να δώσουμε ένα πολύ συγκεκριμένο και ξεκάθαρο μήνυμα σε όλα τα κόμματα και στους κομματικούς τους μηχανισμούς,  να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ποτέ δεδομένοι, κανείς και για κανένα κόμμα, από όποια ιδεολογική αφετηρία και αν προέρχεται.
Για να επιτευχθεί αυτό, απαιτείται η κατάλληλη εκπροσώπηση από συναδέλφους που πραγματικά θα δεχθούν την ΠΡΟΚΛΗΣΗ, από συναδέλφους που έχουν αποδείξει έμπρακτα ότι είναι αγωνιστές, δεν συμβιβάζονται, έχουν τη διάθεση, το δυναμισμό και τη μαχητικότητα να προσφέρουν με ανοιχτά μυαλά και νοοτροπία για την επίτευξη των σκοπών της Ένωσης και της υπεράσπισης των καλώς εννοουμένων συμφερόντων των Μελών της Ε.Α.Α.Σ.
Υπάρχουν τέτοιοι συνάδελφοι, τους γνωρίζετε, στηρίξτε τους για να αποκαταστήσουν πρώτα από όλα το ΚΥΡΟΣ της Ε.Α.Α.Σ. και να παλέψουν για τα δίκαια αιτήματα μας.
Δηλώνω ΠΑΡΩΝ και έτοιμος να συμμετέχω σε αυτό τον αγώνα.
Θέτω την υποψηφιότητά μου για τη θέση του Αντιπροέδρου του Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ. έχοντας πυξίδα το <<Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ>>, τη θέληση και τη δυναμική να προσφέρω μαχητικά στον ανωτέρω σκοπό.
Ευελπιστώ στη δική σας ηθική και ουσιαστική συμπαράσταση.
Με Σεβασμό και Συναδελφική Αγάπη,
Αριστομένης Αθ.  Κράγκαρης
              Υπτγοςε.α.

Υποψήφιος Αντιπρόεδρος Δ.Σ./Ε.Α.Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου