**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Βιογραφικό - Πρόγραμμα υποψηφίου Προέδρου ΔΣ/ΕΑΑΣ Αντγου ε.α. Καστραντά Στυλιανού ( Εκλογές 19 Φεβρουαρίου 2017 ) !



Αγαπητοί κύριοι Πρόεδροι των τοπικών παραρτημάτων της ΕΑΑΣ,
Επισυνάπτω το πρόγραμμά μου για την προεδρία της ΕΑΑΣ και παρακαλώ για την κοινοποίησή του προς τα μέλη σας.
Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα εάν οι συγκεκριμένες θέσεις-προτάσεις μου εγένοντο αντικείμενο ευρύτερης συζήτησης και σχολιασμού μεταξύ των συναδέλφων.
Εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλλετε για την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση των συναδέλφων και την κινητοποίησή τους για την μαζικότερη συμμετοχή τους στις εκλογές.
Θα πρέπει να έχουμε πάντα υπόψη ότι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή μας στις εκλογές περνάει μηνύματα προς τους λεγόμενους πολιτικούς ταγούς, οι οποίοι μας υπολογίζουν ανάλογα.
Όπως γράφω και στο πρόγραμμά μου, κατά την επόμενη τριετία, λόγω των μνημονιακών πολιτικών και δεσμεύσεων, θα χρειασθεί να δοθούν σκληροί αγώνες για την διεκδίκηση και εξασφάλιση των συμφερόντων μας και προς τούτο η μαζική συμμετοχή μας στις εκλογές θα περάσει το μήνυμα μιας ισχυρής ΕΑΑΣ.
Επιθυμία μου είναι να βρεθώ κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου με όσο το δυνατόν περισσότερους από εσάς. Δυστυχώς όμως η οικονομική δυσπραγία την οποία όλοι μας βιώνουμε με περιορίζει σημαντικά. Θα προσπαθήσω όμως να επικοινωνήσω με όλους τηλεφωνικά και να κουβεντιάσω για τα προβλήματα των παραρτημάτων και τις ανησυχίες των συναδέλφων.
Ευχόμενος σε όλους "Χρόνια Πολλά" και "Καλή Χρονιά" με υγεία και αισιοδοξία,

Παραμένω στην διάθεσή σας

Αντγος (ε.α) Καστραντάς Στυλιανός

Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΑΑΣ


                                        ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 


Ο Στέλιος Καστραντάς  γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας το 1950.Εισήλε στη Σχολή Ευελπίδων το 1969 και εξήλθε το 1973 ονομασθείς Ανθυπολοχαγός  Πεζικού. Υπηρέτησε  σε Μονάδες εκστρατείας του όπλου του καθώς και Σχηματισμούς και Επιτελεία και θέσεις εξωτερικού. Είναι απόφοιτος της Σχολής Πολέμου , της Σχολής Εθνικής Αμύνης και πτυχιούχος της Παντείου. Από το 2010,περίοδος κρίσης, δραστηριοποιείται ενεργά σε πολλά επίπεδα προς την κατεύθυνση υποστήριξης των συμφερόντων των αποστράτων. Φέρει  τον αποστρατευτικό βαθμό του Αντιστρατήγου και μιλάει Αγγλικά, Βουλγάρικα και Ρώσικα. Είναι παντρεμένος με τη Θεανώ Γιανναρά  και έχει δύο παιδιά και έναν εγγονό. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου