**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Ενημερωτικό Σημείωμα για τα Μέλη του Παραρτήματός μας !

Ενημερώνουμε τα Μέλη του Παραρτήματός μας, ότι εντός της προσεχούς εβδομάδος θα πραγματοποιηθούν δύο ( 2 ) εξαίρετες εκδηλώσεις οι οποίες είναι :

1....      Την ΠΕΜΠΤΗ  19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 και ώρα 11 : 00 θα επισκεφθεί το Παράρτημά  μας ο υποψήφιος για Πρόεδρος της ΕΑΑΣ  ( νυν αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ ) στις προσεχείς εκλογές Αντιστράτηγος ε.α. κ. Ροζής Βασίλειος . Ελάτε να τον ακούσουμε , να θέσουμε τα ερωτήματά μας, τους προβληματισμούς μας,  τις ιδέες μας, τις σκέψεις μας και τι περιμένουμε από την νέα ηγεσία που θα προκύψει. Οι απορίες και οι προβληματισμοί μας θα έχουν απαντήσεις από τον επισκέπτη μας.
Πρέπει με την παρουσία μας να δείξουμε,  ( και έτσι μάθαμε ) ότι τιμάμε  την τιμή που μας κάνει με την επίσκεψή του .

2....    Την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017  θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του Παραρτήματός μας . Τα Μέλη μας μπορούν να συνοδεύονται και από τις συζύγους των ή και φιλικά πρόσωπα.  Ώρα έναρξης εκδήλωσης η 18 : 00 ( Η γραβάτα δεν είναι υποχρεωτική !!! ).

Εκ του Τοπικού Συμβουλίου  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου