**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Επίσκεψη Αντγου ε.α. Βασιλείου Ροζή -Υποψηφίου Προέδρου ΔΣ/ΕΑΑΣ στο Παράρτημα Νομού Πιερίας !

Σήμερα 19 Ιανουαρίου 2017 , επισκέφθηκε το Παράρτημά μας ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Βασίλειος ΡΟΖΗΣ , υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΣ/ΕΑΑΣ κατά τις επερχόμενες εκλογές που θα διενεργηθούν πανελλαδικά στις 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017.

Το blog veteranos  έγραψε εχθές :  ΄΄ Άστραψε και βρόντηξε ο Στρατηγός Ροζής... ΄΄

Σήμερα λοιπόν ο Υποψήφιος Στγός ,για Πρόεδρος του ΔΣ/ΕΑΑΣ όχι απλά άστραψε και βρόντηξε , αλλά με τον ισχυρό του λόγο,  μας έπεισε ότι είναι σε θέση να τα ανατρέψει όλα και να φτιάξει μία ΕΑΑΣ ισχυρή, δυναμική και πάνω απ' όλα να ακούγεται παντού και σε όλους .

Από την πλευρά των μελών που παρευρέθηκαν, δέχθηκε πληθώρα  ερωτήσεων στις οποίες απάντησε σε όλες χωρίς καμία υπεκφυγή. Μίλησε για όλα για το ΜΤΣ , για τα Νοσοκομεία, για την απόφαση του ΣτΕ , που ήταν και το κυριότερο που αφορά όλους μας, και το κυριότερο μίλησε για τις τυχόν χήρες που λόγω ηλικίας των θα έχουν πρόβλημα με τις συντάξεις.

Δεσμεύθηκε ότι αν εκλεγεί θα έρθει σε επαφή με όλα τα κόμματα και θα θέσει αυτά ενώπιον των προβλημάτων που ταλανίζουν τους Αποστράτους και όχι μόνο.

Τέλος τα μέλη του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και μας υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα παρών σε όλα τα μέλη της ΕΑΑΣ  αδιακρίτως βαθμού και προελεύσεως. Επίσης μας ανακοίνωσε - αποκάλυψε  ότι ήταν ένας από τους πλειοψηφίσαντες στο να  γίνουν εκλογές και στα Παραρτήματα

.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου