**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Πρόσκληση Υποψηφίου Προέδρου ΔΣ/ΕΑΑΣ Αντγου ε.α.Στυλιανού Καστραντά προς τα μέλη του Παραρτήματος Πιερίας !


Αγαπητέ κύριε Χατζημαλλή,
Επισυνάπτω πρόσκληση προς τα μέλη της ΕΑΑΣ Πιερίας και παρακαλώ για την ηλεκτρονική της προώθηση προς τα μέλη του παραρτήματός σας.
Ευχαριστώ για την βοήθεια.
Με Εκτίμηση
Στέλιος Καστραντάς




                                           Π ΡΟ Σ Κ Λ Η Σ Η
Για μία Σύγχρονη Ισχυρή και Μαχητική ΕΑΑΣ χωρίς Δεσμεύσεις και Αγκυλώσεις
Αγαπητέ Συνάδελφε μέλος του Παραρτήματος της ΕΑΑΣ Πιερίας,
                         Ως Υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ,
Έχω την τιμή να σε προσκαλέσω την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11.00 στα Γραφεία της ΕΑΑΣ Πιερίας, όπου θα παρουσιάσω το πρόγραμμα-θέσεις μου για μία Σύγχρονη ,Ισχυρή και Μαχητική ΕΑΑΣ.
Πιστεύoντας  ακράδαντα  στην ανάγκη ύπαρξης μιας ισχυρής Ένωσης απαλλαγμένης από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος με σύγχρονη νομοθεσία, δομή και οργάνωση, μιας Ένωσης που να μάχεται με κάθε νόμιμο μέσο για την υπεράσπιση των Εθνικών μας Αξιών καθώς και για τα δίκαια και δικαιώματα των μελών της, μιας Ένωσης που  να  συμμετέχει ενεργά στις αποφάσεις που παίρνονται και μας αφορούν από τα διάφορα θεσμικά όργανα της πολιτείας ,τα οποία όπως μέχρι τώρα έχει φανεί αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς ,
Σε καλώ να ανταποκριθείς στην πρόσκλησή μου ώστε να ακούσεις τις απόψεις-προτάσεις μου και να συζητήσουμε για τα θέματα που μας αφορούν καθώς και για τα δύσκολα που δυστυχώς έρχονται.
                                                                        
 Με Εκτίμηση
                                                       Αντγος (ε.α) Στέλιος Καστραντάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου