**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Κοπή πίτας ΕΑΑΣ Ναυπλίου !

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου έγινε στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ναυπλίου, εκδήλωση για την κοπή της πίτας για το Νέο Έτος για τα μέλη και τις οικογένειές μας. Παρευρεθήκαμε 120 άτομα, ήπιαμε το καφέ μας, μιλήσαμε, γελάσαμε και κόψαμε τη πίτα μας. Μας τιμήσανε με την παρουσία τους ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κκ. Νεκτάριος, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα, ο Διοικητής του ΚΕΜΧ, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας και ο πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας.


Τυχερός του φλουριού ήταν το μέλος μας, Αστυνόμος Α' ε.α. Διαμαντόπουλος Ευστάθιος.

Επίσης βραβεύτηκαν 3 αριστούχοι μαθητές Β’ & Γ’ Λυκείου της προηγούμενης σχολικής περιόδου (Πηλιαφάς Κων/νος του Κων/νου –απόφοιτος Γ’ Λυκείου με 18,4, Ανυφαντή Ελένη-Αποστολία του Νικολάου –απόφοιτος Β’ Λυκείου με 19,5- και Βίτσιος Γεώργιος του Μιχαήλ –απόφοιτος Β’ Λυκείου με 18,4.

Τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους παρευρέθηκαν.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου