**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Μήνυμα Βίτσα από την... Πρίστινα : ΄΄ Παροχές σε είδος αντί για χρήματα ΄΄ !

ΠΗΓΗ : staratalogia
ΣΧΟΛΙΟ : Τι να σχολιάσεις τώρα???

Από την Πρίστινα του Κοσσυφοπεδίου, έδρα της ελληνικής δύναμης (ΕΛΔΥΚΟ-3) στην ταραγμένη περιοχή, όπου βρέθηκε (το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016) λόγω εορτών, ο ΑΝΥΕΘΑ κ. Δ. Βίτσας έστειλε μήνυμα και προς τους... Ελλαδίτες.

«Για να είμαι έντιμος και καθαρός», είπε, «λόγω των γνωστών δημοσιονομικών δυσχερειών δεν θα εισπράξετε τίποτα εφέτος για να μετριασθεί ο πόνος για αυτά που, αγρίως, σας περιέκοψαν. Θα προσπαθήσουμε, όμως, αντί χρημάτων, να σας προσφέρουμε υπηρεσίες και διευκολύνσεις».

Πάλι καλά που απέφυγε, σοφά πράττων, αόριστα «θα».

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ: «Το ένα είναι ότι δεν θα υπάρξουν επιπλέον περικοπές... Το δεύτερο είναι, αφού... δεν μπορούμε να δώσουμε χρήματα, να δίνουμε υπηρεσίες και διευκολύνσεις, οι οποίες να αναπληρώνουν αυτά που δεν μπορούμε να δώσουμε, ώσπου να έρθει η ώρα να αρχίσουμε να αναπληρώνουμε αυτά που χάθηκαν και ήταν πάρα πολύ βαριά. Οι περικοπές στον προϋπολογισμό των Ε.Δ την τελευταία πενταετία ήταν περίπου 50%, ενώ στον προϋπολογισμό της αμοιβής ξεπέρασαν το 35%-40%. Αυτό θέλουμε να αρχίσουμε να το αλλάζουμε».

(ΠΑΡΟΝ 31/12/2016 – mod.mil.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου