**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Παναγιώτης Καράμπελας : Μιλάει για Τουρκία Ένοπλες Δυνάμεις και ΄΄καρφώνει ΄΄ Ζιαζιά !

ΠΗΓΗ : onalert
ΣΧΟΛΙΟ : Ακούστε από το 13ο λεπτό και ....τα συμπεράσματα δικά σας!!! Αξίζει !!!


Χθες μίλησε στο Onalert.gr για την Τουρκία, την κατάσταση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέρθηκε στα μετοχικά Ταμεία, αλλά εξαπέλυσε και τα βέλη του στον πρώην αρχηγό ΓΕΣ ο οποίος πολλές φορές έχει υποστηρίξει δημόσια ότι αναγκάστηκε σε παραίτηση λόγω πολιτικών παρεμβάσεων που του έγιναν το βράδυ που κλήθηκε στο υπουργικό γραφείο, παρόντος και του κ. Καράμπελα.

Ο στρατηγός εκφράζει την ανησυχία του για την Τουρκία, λέγοντας ότι η χώρα έχει εμπλακεί σε περιπέτειες σε γειτονικές χώρες και στο εσωτερικό της. Η αποσταθεροποίηση της Τουρκίας δεν πρέπει να ικανοποιεί την Ελλάδα. Εκτιμά ότι οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα πληγούν από τις εκκαθαρίσεις, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Για παράδειγμα, ο Κεμάλ Ατατούρκ είχε κάνει επίσης μεγάλης κλίμακας εκκαθαρίσεις και εκτελέσεις, δυο χρόνια πριν την καταστροφή της Σμύρνης.

Συνεπώς εκτιμά ότι σύντομα οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις δεν επηρεάζονται στην μαχητική τους ικανότητα από τις εκκαθαρίσεις. Αντίθετα, υποστηρίζει ότι συνεισφέρουν στην αποκατάσταση της πειθαρχίας και ην ιδεολογική ομοιογένειά τους.


Αναφέρεται στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εκτιμώντας ότι παρά τις περικοπές και την μείωση του προϋπολογισμού παραμένουν αξιόμαχες ενώ δεν παραλείπει να δώσει και εύσημα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας για την αξιοποίηση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Τέλος αναφέρεται για πρώτη φορά σε όλα όσα συνέβησαν το επίμαχο βράδυ της παραίτησης του πρώην Αρχηγού ΓΕΣ στρατηγού Κων/νου Ζιαζιά, από την δική του οπτική γωνία ως υφυπουργού.

Ακούστε τη συνέντευξη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου