**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

΄΄ Φόρτωσε ΄΄ και άρχισε να τρέχει και ο Σχης Φανιός ... Πήρε φωτιά το ''FΒ΄΄ !

ΠΗΓΗ : Epirus

«Φόρτωσε» και άρχισε να τρέχει και ο Σχης Φανιός …Πήρε φωτιά το «FB»!

Φόρτωσε και άρχισε τα τρεχάματα και ο Συνταγματάρχης Φανιός Νικόλαος εκπρόσωπος τύπου του ΓΕΣ με το «FB» του army.gr πάντα online!

Αεικίνητος και πάντα ενημερωμένος ο συμπαθής Νίκος που σχεδόν πάντα το παίζειδεν ξέρω ,δεν οίδα...αλλά φαίνεται ότι κουμαντάρει καλά το γραφείο του Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΣ ,αφού όπως μάθαμε  και ο νέος Α/ΓΕΣ προτίθεται να τον κρατήσει στη θέση του !

Το ξέρει καλά  ο νέος  Αρχηγός το παιχνίδι των ΜΜΕ  και ο Νίκος ήταν ο άνθρωπος που έβαλε στο Στρατό το «FB» ή μάλλον το «FB» στο Στρατό !

Τυχαίο λέτε να ήταν που στη πρώτη αποστολή εκτός του Επιτελείου ο νέος Α/ΓΕΣ πήρε τον Συνταγματάρχη Φανιό μαζί του; ..Δεν το νομίζω !

Πάντως αφού τα καταφέρνει με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και των πάντα  καλά ενημερωμένων δημοσιογράφων του Στρατιωτικού ρεπορτάζ ανά τη Επικράτεια ,καλά θα κάνει να παραμείνει …Που να τρέχουμε τώρα να συνηθίσουμε κάποιον άλλο στη θέση του !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου