**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Αναβαθμίζονται από το 2017 οι Σχολές Υπαξιωματικών !

ΠΗΓΗ : staratalogia
ΣΧΟΛΙΟ : Ήδη έχουν γίνει τριετής η φοίτησή των από το 2016 . Οι εισαχθέντες στη ΣΜΥ το 2015 θα εξέλθουν από την Σχολή το ακαδημαϊκό έτος 2018 !


Προβλέπεται αύξηση της φοίτησης από δυο χρόνια σε τρία, ενώ οι απόφοιτοι θα μπορούν να παρακολουθούν και να κάνουν εργασία για μεταπτυχιακό

Σημαντικές αλλαγές πρόκειται να πραγματοποιηθούν στον χώρο των παραγωγικών Σχολών Υπαξιωματικών και των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων εντός του 2017.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται τελείως επιγραμματικώς τα εξής:

 Αύξηση κατά ένα έτος της διάρκειας των σπουδών (από 2 στα 3 έτη).

 Μεταφορά στο 3ο έτος της «επιχειρησιακής εκπαιδεύσεως» των νέων υπαξιωματικών, ανά Κλάδο και Όπλο, που τώρα πραγματοποιείται μετά την αποφοίτηση από τις Σχολές τους.

 Οι απόφοιτοι των Σχολών Υπαξιωματικών θα μπορούν πλέον να παρακολουθούν και να κάνουν εργασία για μεταπτυχιακό.

 Τέλος, προβλέπεται η ενοποίηση των τριών Σχολών Υπαξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΣΤΥΑ, ΣΥΔ και ΣΙΡ) σε μία, που θα εδρεύει στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, περιλαμβάνοντας όλες τις ειδικότητες και των τριών σημερινών.

Όλα αυτά, βεβαίως, που αφορούν το αύριο είναι σε στενή σχέση με το σήμερα και το χθες, την ιστορία των Σχολών αυτών, που αποτελεί αναπόσπαστο σημείο της ένδοξης πορείας τους μέσα στον χρόνο, με την πολύτιμη προσφορά και θυσίες προς την πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο.

(ΕΠΕΝΔΥΣΗ 30/12/2016 – ΛΕΩΝΙΔΑΣ Σ. ΜΠΛΑΒΕΡΗΣ - lsblav@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου