**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ο νέος Αντιπρόεδρος ΔΣ/ΕΑΑΣ στην Παρουσίαση βιβλίου για την Κυπριακή Τραγωδία (ΦΩΤΟ)

ΠΗΓΗ : staratalogia



Με την νέα ιδιότητα του Αντιπροέδρου ΔΣ/ΕΑΑΣ, ο Υπτγος κ. Αριστομένης Αθ. Κράγκαρης, ο οποίος το πρωί της 25 Απρ 2017 ανέλαβε τα καθήκοντά του, συμμετείχε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής στο πάνελ των ομιλητών, που προλόγισαν το βιβλίο του Σχη εα Παναγιώτη Ναστου, με θέμα: «Η Κυπριακή Τραγωδία και ο σκοτεινός ρόλος των “Μεγάλων Δυνάμεων”». Την συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος κ. Χρύσα Παπασταυρου.

O κ. Κράγκαρης στην ομιλία του επισήμανε τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν έχουμε καλή επαφή με το βιβλίο. Το πόνημα του Παναγιώτη Νάστου αποτελεί μια εξαιρετική εργασία λόγω των λεπτομερών αναλύσεων - παρατηρήσεων και των ποικίλων παραπομπών σε ελληνικές, τουρκικές και Διεθνείς πηγές. Το διακρίνει η απλότητα, είναι ευανάγνωστο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εκπαιδευτικό εγχειρίδιο στις Παραγωγικές Στρατιωτικές Σχολές».

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου