**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Ανθυπασπιστές – Υπαξιωματικοί: Γιατί συγκεντρώθηκαν όλοι στο ΓΕΣ !


Ανθυπασπιστές – Υπαξιωματικοί: Το ΓΕΣ κάλεσε τους Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικούς όλων των προελεύσεων και όλων των Όπλων και Σωμάτων, που υπηρετούν στο Επιτελείο.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έστειλε σαφές μήνυμα στο προσωπικό του πως έχει πάρει μέτρα για να ακούει τις αγωνίες του.
Πως υπάρχει άνθρωπος που αποτελεί τον εκπρόσωπο των Ανθυπασπιστών – Υπαξιωματικών και συνδετικό κρίκο μεταξύ αυτών και της Ιεραρχίας.
Και μάλιστα το ΓΕΣ στέλνει αυτό το μήνυμα σε μια χρονική συγκυρία που και πάλι οι Ενώσεις Στρατιωτικών είναι σε θερμοκρασία «βρασμού»
Όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΣ, την Τετάρτη 05 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των Ανθυπασπιστών – Υπαξιωματικών, όλων των προελεύσεων και όλων των Όπλων και Σωμάτων, που υπηρετούν στο ΓΕΣ.
Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν η παρουσίαση και ανάλυση του θεσμού του «Υπασπιστή Διοίκησης», καθώς και των αναληφθέντων δράσεων για την περαιτέρω βελτίωσή του, από τον Υπασπιστή Διοίκησης του ΓΕΣ, Ανθυπασπιστή (ΔΒ) Τσιαμαντά Λουκά.
Ο Υπασπιστής Διοίκησης:
Αποτελεί εκπρόσωπο των Ανθυπασπιστών – Υπαξιωματικών και συνδετικό κρίκο μεταξύ αυτών και της Ιεραρχίας.
-Εισηγείται επί θεμάτων εκπαίδευσης, εξέλιξης και αξιοποίησης .
-Εντοπίζει προβλήματα που επηρεάζουν τις συνθήκες εργασίας και υποβάλλει προτάσεις για την επίλυσή τους.
Το ΓΕΣ προσβλέπει στην ενίσχυση του θεσμού του Υπασπιστή Διοίκησης, ως ενός συμβουλευτικού οργάνου των Διοικήσεων, για τη βέλτιστη αξιοποίηση του εξαιρετικού δυναμικού των Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών του Στρατού Ξηράς.
ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου