**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Γραφείο Μέριμνας Αποστράτων 424 ΓΣΝΕ !

ΣΧΟΛΙΟ : Σε επικοινωνία με τον υπεύθυνο του θέματος, ζήτησα αν μπορεί να υπογράφει ο Πρόεδρος του Παραρτήματος την υπεύθυνη δήλωση του ε.α. συναδέλφου αντί να πηγαίνει στα κατά τόπους ΚΕΠ ή ΑΤ , λόγω ηλικίας των αιτούντων. Περιμένω να με ενημερώσει επ' αυτου .




Σήμερα και προς μιας ώρας περίπου έλαβα αυτό το e-mail από το 424 ΓΣΝΕ προς ενημέρωση των μελών μας . Σας το κοινοποιώ για να έχετε την ενημέρωση που χρειάζεστε όσον αφορά την μετακίνησή σας προς το 424 ΓΣΝΕ στη Θεσσαλονίκη !


424 Γ.Σ.Ν.Ε
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑΣ  ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ

ΠΡΟΣ : ΕΑΑΣ Κατερίνης
Προς τον Πρόεδρο Τχη ε.α. Χατζημαλλή Γεώργιο                       Θεσ/νίκη 7 Ιουλίου 2017

Κύριε Πρόεδρε,

Σας γνωρίζουμε ότι, για την καλλίτερη εξυπηρέτηση των μελών των αποστράτων στο 424 ΓΣΝΕ και για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας τους , θα πρέπει να προσκομίζουν με το βιβλιάριό τους και μια υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986.

  Την υπεύθυνη δήλωση την συμπληρώνει ο απόστρατος για τα μέλη του, δηλώνοντας την ιδιότητά του ( ΣΞ - ΠΝ - ΠΑ ) , τον αριθμό ταυτότητος  αποστράτου που φέρει και κατόπιν τα στοιχεία του μέλους  (  Ονοματεπώνυμο - Πατρώνυμο - ΑΔΤ ).

Η θεώρηση της υπεύθυνης δήλωσης θα πραγματοποιείτα στα αντίστοιχα ΚΕΠ ή ΑΤ της περιοχής τους.

Σε περίπτωση χηρείας να εκδίδεται από την αντίστοιχη Ένωση Αποστράτων υπεύθυνη δήλωση που θα βεβαιώνεται ότι ο/η εκλιπών/ούσα ήταν μέλος της Ένωσης και δη Απόσρατος/η.

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

Χειριστής θέματος : ΕΜΘ Επχίας ( ΠΒ - ΕΥ ) Σαμαράς Δημήτριος Υπεύθυνος Γραφείου Μέριμνας Αποστράτων και Μελών . Τηλ : 2310 381016 και για ραντεβου : Τηλ 2310 381050 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου