**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Και στρατηγός να είσαι με την αράδα σου θα πας !

ΠΗΓΗ : kranos
ΣΧΟΛΙΟ : Μπράβο στο Δκτή !! Φαίνεται ότι έχει......................... !!!







''Και στρατηγός να είσαι με την αράδα σου θα πας''. Αυτό φαίνεται ότι ισχύει από την αρχή της φετινής καλοκαιρινής σεζόν στο ΚΑΑΥ Μαλακίου της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο Βόλο. 

Διαβάστε επίσης: Οπλίτες τέλος για το μάζεμα των σερβίτσιων στο ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς

Μπορεί στο ΚΑΑΥ της Λεπτοκαρυάς οι δικαιούχοι παραθεριστές και επισκέπτες (πλην ανωτάτων) να υποχρεούνται από φέτος να μαζεύουν και να μεταφέρουν μόνοι τους τα χρησιμοποιημένα σκεύη σε ειδικό χώρο του μαγειρείου, στο Μαλάκι προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και με απόφαση του Καταδρομέα Διοικητή, Ταξίαρχου Ευάγγελου Παπαδόπουλου, το μέτρο ισχύει για όλους χωρίς καμία εξαίρεση.
 
 

Σύστημα self service και για τους ανώτατους ε.ε και ε.α Αξιωματικούς στο Μαλάκι, οι οποίοι υποχρεούνται να σερβίρονται αλλά και να μεταφέρουν μόνοι τους τα χρησιμοποιημένα σκεύη στον ειδικό χώρο, με τον Ταξίαρχο Παπαδόπουλο να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου