**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Υπάρχουν και Στρατηγοί παντελονάτοι που δεν μασάνε τα λόγια τους!

ΠΗΓΗ : enoplos
ΣΧΟΛΙΟ : Μπραβο κ. Αντιπρόεδρε.  Ντόμπρα και στρατιωτική !



Σύμφωνα με πληροφορίες του Enoplos, κατά την συνάντηση που έγινε μεταξύ της ΕΑΑΣ και του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου, εκτός αυτών που επισήμως λέχθηκαν, έγινε και μια συνομιλία στο τραπέζι μεταξύ του Αντιπροέδρου της ΕΑΑΣ Αντγου εα Μένιου Κράγκαρη και του ΥΕΘΑ.
Ο Αντγος Κράγκαρης μη μασώντας τα λόγια του, είπε ξεκάθαρα στον ΥΕΘΑ, ότι κακώς ξεχώρισαν τους απόστρατους με τους εν ενεργεία, με το νόμο Κατρούγκαλου, φέρνοντας του μάλιστα ως παράδειγμα τον Δντη του γραφείου του Αντιπτέραρχο  Συμεωνίδη,  ότι αν χρειαστεί εφόσον είναι στην εφεδρεία για άμεση ανάκληση θα τον καλέσει να διοίκηση μεγάλο σχηματισμό, γεγονός που συμβαίνει με όλους τους απόστρατους των ΕΔ, ότι δεν είναι απλοί συνταξιούχοι πολίτες, αλλά Αξκοί που φέρουν τον βαθμό τους και είναι στην άμεση εφεδρεία και όπως είναι φυσικό από την ιδιότητα τους αυτή, πρέπει να ανήκουν στον ΥΕΘΑ, διότι ανά πάσα στιγμή, μπορεί αν χρειαστεί, να τους καλέσει, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην Πατρίδα.
 
 
Ο ΥΕΘΑ, ήρθε σε δύσκολη θέση από το επιχείρημα του Αντγου Κράγκαρη και απάντησε ότι του έχουν δεμένα τα χέρια, λόγω οικονομικών και μόνο στους εν ενεργεία μπορεί να παρέμβει.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος, ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που είχε φέρει τότε στη Βουλή, ήταν και αυτό της σύνδεσης των αποστράτων με εν τους ενεργεία, διότι ως Απόστρατος Αξκός γνώριζε πολύ καλά ότι έτσι πρέπει να είναι, να ανήκουν στο ΥΕΘΑ. Ο νόμος αυτός καταργήθηκε με τον νόμο Κατρούγκαλου και οι Απόστρατοι πλέον ανήκουν στην ίδια κατηγορία με τους συνταξιούχους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου