**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Επίσκεψη Διατελεσάντων Διοικητών ΚΕΔΒ και ΣΔΒ στις Εγκαταστάσεις τους (8 ΦΩΤΟ) !

ΠΗΓΗ : staratalogia


Στο πλαίσιο δράσης που έχει καθιερώσει το Γενικό Επιτελείο Στρατού, σύμφωνα με την οποία οι διατελέσαντες Διοικητές Κέντρων Εκπαίδευσης και Σχολών του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιούν επισκέψεις στα Κέντρα και τις Σχολές που διοίκησαν, την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, οι διατελέσαντες Διοικητές του Κέντρου Εκπαίδευσης Διαβιβάσεων και της Σχολής Διαβιβάσεων, πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις τους, στο Χαϊδάρι Αττικής.

Πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σε θέματα που αφορούν στις τεχνολογικές εξελίξεις του Όπλου των Διαβιβάσεων και πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, στην κατεύθυνση της περαιτέρω αναβάθμισής του.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, θεωρεί την παραπάνω δράση ως ιδιαιτέρως σημαντική, αφού οι εμπειρίες και οι γνώσεις των πρώην Διοικητών, οι οποίοι υπηρέτησαν το Στρατό Ξηράς, την Πατρίδα και γενικότερα το κοινωνικό σύνολο επί σειρά ετών από νευραλγικές θέσεις, αποτελούν για όλους τους νεότερους πηγή πολύτιμων γνώσεων και ιδεών.

Τους διατελέσαντες Διοικητές υποδέχθηκαν, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαβιβάσεων του ΓΕΣ, Υποστράτηγος Απόστολος Περβολαράκης και ο Διοικητής της Σχολής Διαβιβάσεων, Ταξίαρχος Χρήστος Αθανασιάδης.

Κάντε κλικ (χρησιμοποιείστε τα βελάκια του πληκτρολογίου για επόμενο ή προηγούμενο) στις παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

      

(

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου