**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Πρόγραμμα Εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων !





Την Τρίτη, 21η Νοεμβρίου 2017 θα εορτασθεί με λαμπρότητα και επισημότητα σε ολόκληρη τη χώρα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στην Κατερίνη θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:


Ώρα 10.30΄ στον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Θείας Αναλήψεως θα τελεστεί επίσημη Δοξολογία από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιο. Μέσα στον Ιερό Ναό μετά το τέλος της Δοξολογίας θα γίνει σύντομη ομιλία για τη σημασία της εορτής από τον Έφεδρο Αξιωματικό κ.Φαργκάνη Μιχαήλ, Διδάκτωρ Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και καθηγητή στο Γυμνάσιο Λιτοχώρου.

  Ώρα 11.00΄ στο Μνημείο της πλατείας Ελευθερίας θα καταθέσουν στεφάνια, ο Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων, ο Διοικητής της XXIV Τ.Θ. Ταξιαρχίας, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, ο Δήμαρχος Κατερίνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο Λιμενάρχης Σκάλας Κατερίνης. Επίσης θα καταθέσουν στεφάνια η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Πιερίας, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Πιερίας, ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Πιερίας, αντιπροσωπείες των Τραυματιών, Αναπήρων και θυμάτων Πολέμου και Αντιστασιακές Οργανώσεις. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και θα ανακρουσθεί ο Εθνικός μας Ύμνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου