**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Ο Αρχηγός Υπαξιωματικών Στρατού των ΗΠΑ στη ΣΜΥ !

ΠΗΓΗ : kranos


Τη ΣΜΥ επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αρχηγός των Υπαξιωματικών του Στρατού των ΗΠΑSergeant Major of the Army, Daniel Dailey.
Ο Αρχηγός μαζί με τη συνοδευτική ομάδα ήρθαν με μεταφορικό ελικόπτερο ΝΗ 90, το οποίο αφού έκανε πρώτα μία αναγνωριστική πτήση πάνω από την πόλη των Τρικάλων και τα περίχωρα (ανησυχώντας τους κατοίκους), προσγειώθηκε στο γήπεδο των Καρυών.
Μετά την επίσκεψή τους στη ΣΜΥ, όπου τους υποδέχθηκε ο Διοικητής, Ταξίαρχος Δημήτριος Τσιπίδης, αναχώρησαν και πάλι από το ίδιο σημείο. Χθες Δευτέρα επισκέφθηκαν το ΓΕΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola.gr ο Αρχηγός των Υπαξιωματικών του Στρατού των ΗΠΑ, έμεινε ενθουσιασμένος από την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης της ΣΜΥ και  μάλιστα έπεται και συνέχεια, καθώς θα υπάρξουν και άλλες επισκέψεις στελεχών του Αμερικάνικου Στρατού.



Για την ασφάλεια στο σημείο βρισκόταν ειδική ομάδα στρατιωτών, όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και της αστυνομίας.
Σημειωτέο πως οι πιλότοι και η συνοδευτική ομάδα του Αρχηγού των Υπαξιωματικών των ΗΠΑ, πήραν ως σουβενίρ μεταξύ άλλων και χαλβά Φαρσάλων…
Την αναχώρηση του Αρχηγού των Υπαξιωματικών των ΗΠΑ και της συνοδευτικής ομάδας του, κατέγραψε το trikalaola.gr στο αποκλειστικό βίντεο και τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου