**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Ευχαριστήριο Μήνυμα Υπτγου ε.α. Αριστομένη (Μένιου ) Κράγκαρη νεοεκλεγέντος Αντιπροέδρου ΔΣ/ΕΑΑΣ !


Αγαπητές Οικογένειες των εκλιπόντων συναδέλφων,

Αγαπητοί συνάδελφοι του Σ.Ξ. – Σ.Α. μέλη της ΕΑΑΣ, Φίλες και Φίλοι,

Θέλω να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου στις εκλογές της 19ης Φεβ 2017. Με την ψήφο σας δώσατε ένα ηχηρό μήνυμα ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη συγχρόνων αντιλήψεων, νέων ιδεών και μαχητικών διεκδικήσεων από το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ. Δεν υπάρχει ΧΡΟΝΟΣ για ΧΑΣΙΜΟ. Προέχει η αποκατάσταση του ΚΥΡΟΥΣ της Ένωσης και η υπεράσπιση των δίκαιων αιτημάτων μας με ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ και όχι με ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ, με μοναδικό ΣΤΟΧΟ την ποιοτική αναβάθμιση της ΖΩΗΣ των μελών της Ένωσης.

Με Σεβασμό και Συναδελφική Αγάπη,
Αριστομένης Αθ. Κράγκαρης
Υπτγος ε.α.

Απάντηση στην ερώτηση του Προέδρου της ΕΑΑΣ Ξάνθης !

ΣΧΟΛΙΟ : Μένω στην τελευταία παράγραφο του εκλεκτού συναδέλφου κ. Ακριώτη που λέει ακριβώς ! ΄΄ Σας ευχαριστώ και σας υπόσχομαι ότι θα σας ενοχλήσω και πάλι όταν θα θέλω να πάω στα ΚΑΑΥ.΄΄ Πράγματι η ζωή μου όλη είναι τα ΚΑΑΥ !!! Ζω και αναπνέω μέχρι που να έρθει αυτή η ρημάδα η ώρα για τα ΚΑΑΥ !!!


Αξιότιμε κ. πρόεδρε
Με αφορμή τα γραφόμενα στο μήνυμα που μας αποστείλατε και στην ερώτηση σας τι δεν κάνατε καλά και απουσιάζαμε από τις εκλογές, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στην ΕΑΑΣ, σας απαντώ, με όλο το σεβασμό, τα παρακάτω :

·        Δεν κάνατε καλά που έχετε ενεργοποιήσει το Παράρτημα και το μετατρέψατε σε ένα ζωντανό κύτταρο στον κοινωνικό ιστό της πόλης μας. Δώσατε ζωή και κάνατε αισθητή την παρουσία μας σε όλες τις κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του τόπου μας.

·        Δεν κάνατε καλά που με τις ενέργειες σας μας δώσατε φωνή και μέσω εσάς ακουγόμαστε σε όλες τις γωνιές της Πατρίδας μας και όχι μόνο. Τώρα υπάρχουμε και μας υπολογίζουν.

·        Δεν κάνατε καλά που αγωνίζεστε για τα εθνικά μας συμφέροντα, στην ιδιαίτερη και ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

·        Δεν κάνατε καλά που αγωνίζεστε, αξιοποιήσατε  και ενεργοποιήσατε όλα τα εγκαταλειμμένα εξωκλήσια στην ορεινή περιοχή, στα Πομακοχώρια, κάνοντας αισθητή την παρουσία του χριστιανικού στοιχείου στην περιοχή.

·        Δεν κάνατε καλά που αγωνίζεστε για τα δικαιώματα μας, σε μια εποχή που μας έχουν αδικήσει παράφορα όλες οι Κυβερνήσεις, τωρινές και προηγούμενες, μας αγνοούν προκλητικά. Συμμετείχατε σε όλες τις συγκεντρώσεις – πορείες διαμαρτυρίας, όπου και αν έγιναν αυτές, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Αθήνα. Απαιτήσατε σεβασμό και βροντοφωνάξατε ότι δεν είμαστε δεδομένοι.

·        Δεν κάνατε καλά που φροντίζετε για τη συνοχή μας, για τις άριστες σχέσεις μεταξύ μας, για την κοινωνικότητα μας και για την ψυχαγωγία μας

Αυτά και τόσα άλλα που είναι αδύνατο να απαριθμήσω για να μην σας κουράσω, δεν κάνατε καλά κ. Πρόεδρε.

Αφήστε μας ξαπλωμένους στους αναπαυτικούς καναπέδες μας, να κρίνουμε τους πάντες και τα πάντα.
   
Αφήστε μας σας παρακαλώ στην ησυχία μας, μακάριους και αδρανείς, να κλαίμε την μοίρα μας.

Σταματώ γιατί κουράστηκα……….

Σας ευχαριστώ και σας υπόσχομαι ότι θα σας ενοχλήσω και πάλι όταν θα θέλω να πάω στα ΚΑΑΥ.

Με σεβασμό και εκτίμηση
Αργύριος Ανδριώτης
Ταξχος ε.α.

ΥΓ.      Θα σας παρακαλούσα, τα γραφόμενα μου, να τα κοινοποιήσετε σε όλους τους αποδέκτες του μηνύματος σας.


Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Επιστολή Θεσμικών ΕΑΑ προς κ. ΥΠΕΘΑ ( Μέρισμα ΜΤ και ΕΚΟΕΜ - Συντάξεις Χηρείας ) !


Από Γιάννη Αντωνιάδη

Ανακοίνωση Υπτγου ε.α. Δανιά Ευάγγελου !



Σεβαστοί Στρατηγοί, σεβαστά μέλη της Ένωσης των εκλιπόντων, αγαπητοί φίλοι,
Ύστερα από τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, θέλω:
•Πρώτον να ευχαριστήσω εκ βαθέων όλες και όλους για την εμπιστοσύνη σας  και
•Δεύτερον να συγχαρώ τα νεοεκλεγέντα μέλη του  ΔΣ για την εκλογή τους και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία για το καλό όλων μας.
Να σας διαβεβαιώσω  επίσης, ότι θα είμαι πάντοτε στο πλευρό της ΕΑΑΣ και των μελών του ΔΣ σε ότι με χρειαστούν.
Με Τιμή.
Υπτγος ε.α Ε.Ν.Δανιάς.
Πρόεδρος της ΕΑΑΣ

Όλη η Αίτηση Αύρωσης ενώπιον του ΣτΕ των ΕΑΑΣ - ΕΑΑΝ- ΕΑΑΑ - Συντονιστικού ΕΑΑ !

ΠΗΓΗ : apostolospapaparisis


Δείτε παρακάτω όλη την Αίτηση Ακύρωσης ενώπιον του ΣτΕ των ΕΑΑΣ - ΕΑΑΝ - ΕΑΑΑ - Συντονιστικού ΕΑΑ, που θα συζητηθεί στις 7 Απριλίου 2017. Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους πρόκειται για μια ορθή και νόμιμη ενέργεια των θεσμικών μας Ενώσεων Αποστράτων Αξκων πλην όμως αυτή αφορά τα άρθρα 14 και 33 (Αναπροσαρμογή κύριων Συντάξεων - Προστασία καταβαλλόμενων συντάξεων) και ουδόλως αναφέρεται στο άρθρο 12 (Συντάξεις λόγω θανάτου), που αφορά στις συντάξεις χηρείας. Η παράλειψη αυτή πρέπει να διορθωθεί με νέα ενέργεια το συντομότερο δυνατόν. Φυσικά ουδείς μας εξασφαλίζει ότι τυχόν θετική απόφαση θα εφαρμοσθεί από την κυβέρνηση.
Γράφει ο Απόστολος Παπαπαρίσης

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Χορηγίες ΄΄ Τράπεζας Πειραιώς ΄΄ και βοηθήματα κληροδοτήματος ΄΄ Χρήστου Μιχαήλ Γρυπάρη ΄΄!


Ανακοινώνεται ότι, οι μετοχομερισματούχοι του Ταμείου μας (Στρατιωτικοί του Στρατού Ξηράς, ε.ε. και ε.α. και Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ που ανήκουν στην πρώην Χωροφυλακή, ε.ε. και ε.α.) και τα τέκνα τους μπορούν να δηλώσουν ενδιαφέρον, μέχρι 31 Μαΐου 2017, για τη συμμετοχή τους στα παρακάτω προγράμματα:...

Οι νέοι μαχητές της ΣΜΥ σε βίντεο από την εκπαίδευσή τους στον ανορθόδοξο πόλεμο !

ΠΗΓΗ : ΕΝΟΠΛΟΣ

Παρακολουθείστε ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο οι νέοι μαχητές της Σχολής Μονίμων Υπ/κων ( ΣΜΥ) εκπαιδεύονται  στον ανορθόδοξο πόλεμο!

Εμείς δεν έχουμε να πούμε πολλά λόγια γι΄ αυτά τα άψογα παιδιά πάρα μόνο να τους ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία και ο Θεός να τους έχει πάντα καλά!



Νέο ΔΣ της ΕΑΑΣ ( Εκλογές 19 Φεβρουαρίου 2017 ) !

Καλή επιτυχία στους νεοεκλεγέντες , καλή δύναμη πολύ  κουράγιο και με περισσότερη αγωνιστική διάθεση για  όλους μας. Δεν μας ΧΩΡΙΖΟΥΝ  τίποτα ,  απεναντίας μας ΕΝΩΝΟΥΝ πολλά .
Οι με κίτρινη διαγράμμιση εκλέγονται !



Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Εκλογικά Αποτελέσματα Αρχαιρεσιών της ΕΑΑΣ της 19ης Φεβρουαρίου 2017 !

 Τα τελικά αποτελέσματα κατά τις αρχαιρεσίες της 19ης Φεβρουαρίου 2017 είναι τα παρακάτω :


Δείτε τα Αποτελέσματα των εκλογών ΕΔΩ

Τελικά αποτελέσματα αρχαιρεσιών ΕΑΑΣ 19η Φεβρουαρίου 2017 !

ΠΗΓΗ : staratalogia
ΣΧΟΛΙΟ : Συγχαρητήρια , καλή θητεία καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους

Tα τελικά αποτελέσματα των αρχαιρεσιών ΕΑΑΣ 19ης Φεβρουαρίου 2017 με σταυροδοσία, καθώς και ποιοι εκλέγονται, όπως στον παρακάτω πίνακα. Θα επανέλθουμε με στοιχεία σχετικά με αριθμό εγγεγραμμένων, ψηφισάντων, αποχή κ.λπ.

Κάντε κλικ στην παρακάτω φωτό για μεγέθυνση:

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Συγκροτήθηκε σε ΄΄σώμα ΄΄ το νέο ΔΣ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ !



Αγαπητοί συμμαθητές χθες 18 Φεβ 2017 στη ΛΑΕΔ πραγματοποιήθηκε η ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους...
ο συμμαθητής μας και Υπαρχηγός του ΓΕΣ Αντώνης Νομικός καθώς και αρκετοί συμμαθητές μας με τις συζύγους τους.


Μετά από μυστική ψηφοφορία το ΔΣ συγκροτήθηκε σε «σώμα» με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος ..... Σταύρος Χριστάκος
Αντιπρόεδρος ..... Κωνσταντίνος Μανίκας
Γενικός Γραμματέας ..... Άγγελος Σπαντίδος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων ..... Παναγιώτης Ψύχας
Ταμίας ..... Γεώργιος Χέλμης
Τακτικό Μέλος (αναπληρωτής Γ.Γ) ..... Δημήτριος Σκορδάς
Τακτικό Μέλος ..... Χρήστος Ψαρράς


Μετά την ανακοίνωση των καθηκόντων των μελών του ΔΣ τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του ΔΣ ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους ανακοίνωσε τις αποφάσεις που ομόφωνα έλαβε το ΔΣ:


1. Ορίζεται ο Κωνσταντίνος Κατσιγιαννάκης ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας.

2. Ορίζεται ο Φώτιος Ζυμπερδίκας ως Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Περιφέρειας Βορείου Ελλάδας (Ηπείρου - Μακεδονίας-Θράκης).

3. Ορίζεται ο Χρήστος Ψαρράς ως Μόνιμος αντιπρόσωπος της νήσου Κύπρου.

5. Ορίζεται ο Γεώργιος Μπατσικώστας ως ο σύνδεσμος του Συνδέσμου με τα Μέσα Επικοινωνίας και υπεύθυνος προβολής του έργου του Συνδέσμου.



Οι παραπάνω θα συμμετάσχουν στις συνεδριάσεις του ΔΣ, θα έχουν λόγο και άποψη πλην όμως δεν θα έχουν δικαίωμα ψήφου (πλην Χρήστου Ψαρρά που είναι τακτικό μέλος του ΔΣ).

1. Ο Σύνδεσμος να αποδεχθεί την πρόσκληση της ΠΟΣ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών), να παρευρεθεί στις 5 Μαρτίου στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της και στη συνέχεια τα μέλη που θα παρευρεθούν στην παραπάνω συνέλευση να ενημερώσουν το ΔΣ για τις αποφάσεις που λήφθηκαν.

2. Μετά την σημερινή ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ο Σύνδεσμος με επιστολή αλλά και ανακοινώσεις να ενημερώσει όλους τους φορείς (Περιφέρεια Αττικής, ΓΕΣ, ΕΑΑΣ, ΠΟΣ, διαδίκτυο) για την συγκρότηση του σε σώμα και την ενεργοποίηση του.

3. Αποφασίστηκε ομόφωνα να τιμήσουμε τον Αχιλλέα Σκαμαγκούλη και τον Χουρίδη Βασίλη, με την πλακέτα του Συνδέσμου, διότι είναι τα μέλη της ΠΔΕ τα οποία πλέον δεν είναι στο νέο ΔΣ


Πράγματι ο παρευρισκόμενος Αχιλλέας Σκαμαγκούλης παρέλαβε από τον Πρόεδρο την πλακέτα του Συνδέσμου και δήλωσε ότι πάντα θα είναι δίπλα στο Σύνδεσμο και θα παρέχει τις υπηρεσίες του οποτεδήποτε χρειαστεί.

Ακολούθως ο Πρόεδρος επέδωσε σε όλα τα μέλη του ΔΣ αλλά και στα μέλη της ΕΕ που ήταν παρόντα (Λάμπρος Τζούμης και Δημήτρης Κόρκας) την καρφίτσα με το διακριτικό του Συνδέσμου η οποία θα φέρεται στο αριστερό πέτο του σακακιού σε επίσημες εκδηλώσεις του Συνδέσμου.


Στη συνέχεια της ομιλίας του ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στους στόχους του Συνδέσμου:

 Αποκατάσταση επικοινωνίας και επαφής με όλους τους συμμαθητές μας. (Πρωταρχικός στόχος του Συνδέσμου - άρθρο 2 του Καταστατικού).

Αποκατάσταση επικοινωνίας και επαφής με όλους τους συγγενείς των αειμνήστων συμμαθητών μας.

Σχεδιασμός σήματος Συνδέσμου.

Σχεδιασμός σελίδας Συνδέσμου.

Δημιουργία κάρτας μέλους Συνδέσμου.

Καθορισμός δραστηριοτήτων έτους 2017:

1. Πραγματοποίηση ημερίδας (ιστορικού – θρησκευτικού ή ιατρικού θέματος).

2. Πραγματοποίηση εκδρομής εκτός Αθηνών (σχεδιάζουμε για Μάιο ή Ιούνιο).

3. Δημιουργία Τράπεζας αίματος ( ενημερωθήκαμε για το νομικό καθεστώς και ετοιμάζουμε τον Κανονισμό της Τράπεζας αίματος του Συνδέσμου.

4. Πραγματοποίηση συγκέντρωση Τάξεως σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Κλείνοντας και απευθυνόμενος προς όλους τους συμμαθητές ανέφερε:

Δεν θέλουμε εμείς σαν ΔΣ να σκεφτόμαστε, να αποφασίζουμε και απλά να σας ενημερώνουμε για τις αποφάσεις μας.


Θέλουμε όλοι σας να συμμετέχετε.

Όλοι έχουμε σκέψεις, ιδέες, προτάσεις… ΑΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ.

Εμείς ζητάμε τη βοήθεια σας.

Εμείς σας ζητάμε να συμμετέχετε ΕΝΕΡΓΑ.

Εμείς σας θέλουμε όλους δίπλα μας ανεξάρτητα το που μένετε. Το διαδίκτυο μας φέρνει κοντά και κάνει την επικοινωνία μας πολύ εύκολη.

Είμαστε όλοι μαζί σαν Σύνδεσμος σαν Τάξη

Ένα είναι βέβαιο...

ΟΛΟΙ  ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ (Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ) ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΤΑΞΗ 83 ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.



Στη συνέχεια η βραδυά κύλισε όμορφα βλέποντας φωτογραφίες από τη ζωή μας ως Ευέλπιδες, σχολιάζοντας και πειράζοντας τον Μένιο Κράγκαρη για την υποψηφιότητα του στις εκλογές της ΕΑΑΣ, ενώ πολύ ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία για πρώτη φορά του συμμαθητού μας Νίκου Καλαματιανού.

Αθήνα 19 Φεβ 2017
ΤΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοσκοπική Κάλπη στο Παράρτημα Νομού Πιερίας στις εκλογές της 19 Φεβρουαρίου 2017 !



Στις 19 Φεβρουαρίου 2017 διεξήχθη στο Παράρτημά μας δημοσκοπική κάλπη   και τα αποτελέσματά της είναι τα παρακάτω  όπως τα κοινοποιήσαμε και στην ΕΑΑΣ , προκειμένου να ληφθούν υπόψην στην τοποθέτηση των νέων Τοπικών Συμβουλίων που θα πραγματοποιηθούν με την ανάληψη και την απόφαση του νέου ΔΣ της ΕΑΑΣ .
Υπόψην ότι ο αριθμός των ψηφισάντων αντιπροσωπεύει εκείνους που θέλησαν να ψηφίσουν στην δημοσκοπική κάλπη  και μόνο .

Καλή επιτυχία σε όσους συνεχίσουν ή τοποθετηθούν.


                                                                                                Ε.Α.Α.Σ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΙΕΡΙΑΣ
                                                                                                                                   19 ΦΕΒ 2017
ΠΡΑΚΤΙΚΟ Νο 2
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΨΗΦΩΝ (Σταυρών) πού έλαβε έκαστος υποψήφιος
στην Δημοσκοπική Κάλπη του Παραρτήματος Πιερίας την 19η Φεβ.2017


α. Έναρξη ψηφοφορίας:  Ώρα.09:00      Λήξη ώρα . 19:00
β. Αριθμός εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους           327
γ. Εψήφησαν :                                                                                171
δ. Άκυρα Ψηφοδέλτια :                                                                  05
ε. Έγκυρα Ψηφοδέλτια ( γ – δ) :                                                    166
στ. Έλαβαν (ψήφους) σταυρούς ο κάθε υποψήφιος του Ψηφοδελτίου όπως παρακάτω:

α/α
Βαθμός
Ονοματεπώνυμο
Ψηφοι
Αριθμητικά
Ψήφοι
Ολογράφως

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
1
Τχης (ΔΒ)
Χατζημαλλής Γεώργιος
143
Εκατόν σαράντα τρείς

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ
1
Επχος (ΑΤΘ)
Λαγογιοάννης Αντώνιος
122
Εκατόν είκοσι δύο

2
Λγός (ΠΖ)
Σταυρίδης Βασίλειος
63
Εξήντα τρείς

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ
1
Επχος (ΑΤΘ)
Καρυπίδης Συμεών
107
Εκατον επτά

2
Τχης (ΔΒ)
Κατσιούλης Αθανάσιος
88
Ογδόντα οκτώ

3
Ανθλγός (ΠΖ)
Κουτέλα Ευαγγελία
98
 Εννενήντα οκτώ

4
Τχης (ΠΖ)
Πραγκαφίλης Αθανάσιος
33
Τριάντα τρεις







 
Το Πρακτικό αυτό αυτο αφού συντάχθηκε, αναγνώσθηκε από τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής,
βεβαιώθηκε και υπογράφεται από την Επιτροπή.

                                                                                                                Κατερίνη 19 Φεβ 2017
Η Εφορευτική Επιτροπή

                  -Ο-                                                                                                 Τα
            Πρόεδρος                                                                                           Μέλη

                                                                                                            α.


                                     

                                                                                                             β. 

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Αποτελέσματα εκλογών 2017 για την ανάδειξη ΔΣ/ΕΑΑΣ Παραρτήματος Τρικάλων !


Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο Δ.Σ της ΕΑΑΣ και ευχόμαστε τα λόγια του να γίνουν πράξεις.

Παρακάτω φαίνονται τα  αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη Δ.Σ ΕΑΑΣ, του Παραρτήματος Τρικάλων: