**** Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας. Σας περιμένουμε και στα γραφεία μας, στο Παράρτημά μας στην Πλατεία Ελευθερίας (είσοδος: πεζόδρομος, Κανάρη 2) στην Κατερίνη ****

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Παράδοση - Παραλαβή Παραρτήματος Νομού Πιερίας !


Κύριε  Πρόεδρε της  Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού , κύριε Αντιπρόεδρε, κύριε  Διευθύνοντα Σύμβουλε κ.κ. μέλη του ΔΣ της ΕΑΑΣ.

Κυρίες και κύριοι Συνάδελφοι του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Νομού  Πιερίας.

Αποχωρώντας σήμερα, μετά από δέκα ( 10 ) χρόνια  από την Προεδρία του Τοπικού Συμβουλίου του Παραρτήματος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού  Νομού  Πιερίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Προέδρους και τα ΔΣ της ΕΑΑΣ, που τόσα χρόνια με τίμησαν με το αξίωμα του Προέδρου του Παραρτήματός μας . 
Αποχωρώ λοιπόν ευχαριστώντας τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου για την αμέριστη βοήθεια που μου παρείχαν καθώς επίσης και άπαντα  τα μέλη του Παραρτήματος που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια
Σας διαβεβαιώ ότι και από δω και πέρα ακόμη και ως απλό μέλος της ΕΑΑΣ , θα προσφέρω όση βοήθεια δύναμαι στον νέο Πρόεδρο και στο Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματός μας.
Στον φίλο και συνάδελφο Επίλαρχο ε.α κύριο Αντώνιο Λαγογιάννη, που με διαδέχεται στην θέση του Προέδρου και στα υπόλοιπα μέλη του νέου Τοπικού Συμβουλίου   του Παραρτήματος Πιερίας, εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο τους.


Ο αποχωρών Πρόεδρος του ΤΣ/ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας


Ο παραλαμβάνων νέος Πρόεδρος του ΤΣ/ΕΑΑΣ Νομού Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου